Kim
Gümüş Üye
Lig başlamadan şampiyonluk naraları atan sizsiniz 10 senedir ;dAhahhaha kıyamam. Durun lig başlasaydı da öyle başlasaydınız… Erken oldu…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lig başlamadan şampiyonluk naraları atan sizsiniz 10 senedir ;dAhahhaha kıyamam. Durun lig başlasaydı da öyle başlasaydınız… Erken oldu…
Keyfimizin kahyası mısın… en azından hak edilmemiş şampimiz yok…Lig başlamadan şampiyonluk naraları atan sizsiniz 10 senedir ;d
Tabi canım , süt mü beyaz siz mi onu tartışıyorlar 10 senedir ;dKeyfimizin kahyası mısın… en azından hak edilmemiş şampimiz yok…
Oda birseymı bana 1000 tl den asaği gelince kendımden süphe ediyorum .220 TL ödediğim faturam 650 TL olmuş. Thx Vodafone........
Yarın sabah yıne Anteo maras diyarbakır mersın turu yapacağiz
3 katına çıkarmışlar tarifeyi ya, şaka gibi vallahi. Ben bide kullanmıyorum öyle çok hep geri gidiyor paketler jdksjs günah beOda birseymı bana 1000 tl den asaği gelince kendımden süphe ediyorum .
Suan kı sabıt fatura 1,250 kullan kullanma napalım Aysegul totomuzda telsizlemı gezelim .3 katına çıkarmışlar tarifeyi ya, şaka gibi vallahi. Ben bide kullanmıyorum öyle çok hep geri gidiyor paketler jdksjs günah be