O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Naptınız sabah sabah ya ben kaç gündür şu moddayım güzel bir sebebim var çünkü ahahah

1713167800596.png

Su an soguk rüzgar bacaklarimi oksamaya calisiyor oysa ki, bu niyetinden hic hoslanmadigimi bilmiyor olsa gerek...
"Herkes gücünün yettigine seytan oluyor"tezi burada dâhi doğru.

rica ederim benimle bir probleminiz var ise bunu kendiniz çözün ya da bırakın öyle kalsın ama lütfen beni uğraştırmayın… kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşacak değilim..
esenlikler dilerim.
Havalara bak sanırsın tuttuğu takım 2 sene üst üste finalde 30+ sayı farkla Avrupa şampiyonu oldu…

Gecmis olsun biraz uyumaya calis belki gecer. Medafein bulursan ic

Çok çok teşekkür ederim.
Açlık ve yorgunluk ile alakalı sanırsam, ilk ogunumu yarım saat önce yedim ve sabahtan beri inşaat amelesi ayarında çalışıyorum.

Ağrı kesici alacağım birazdan, medafein bulabilirmiyim bilmiyorum.

Bazen geçmişi düşünüp geleceği kurguluyoruz. Bunda problem yok. Ama geçmişteki her olay sanki çok matahmış gibi içlerinden en güzelini seçip, olayın baş aktörlerini o zamanki haliyle düşlüyoruz. Bunun anlık bir içsel ferahlama için yapılması neyse de içselleştirerek düşlemenin sonu tedavi olma mecburiyetine girer.

koşarak laf sokmaya gelmekten bi bıkamadın, aynen girdim foruma. sen seninkileri dürt hadi beni takip edeceğine.
size mi soracağım ne yapacağımı anlamadım ki?sdkfjds sağdan soldan racon kesiyorsunuz. ama bir şey diyeyim mi, bravo! nasıl da anladın senden bahsettiğimi ama çünkü sende koşarak geldiğini biliyorsun.dfkjgh

size mi soracağım ne yapacağımı anlamadım ki?sdkfjds sağdan soldan racon kesiyorsunuz. ama bir şey diyeyim mi, bravo! nasıl da anladın senden bahsettiğimi ama çünkü sende koşarak geldiğini biliyorsun.dfkjgh
sana mı soracağım ne zaman girip girmeyeceğimi? millete laf sok, yönlendir, ortalığı bulandır ondan sonra çekil “ay biz naptık ki” üff bayıklar.

sana mı soracağım ne zaman girip girmeyeceğimi? millete laf sok, yönlendir, ortalığı bulandır ondan sonra çekil “ay biz naptık ki” üff bayıklar.
ya, ne alaka ne? lkfdjg, şu an konumuzla yazdıklarının ne alakası var? amma dolmuşsun he. keşke daha önce aracı koymadan direkt kendin gelseydin de bu kadar birikmeseydin içinde, ödem yapar.

Geri