O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bir kız bana fotisini atmıştı. Fakemiş. Gerçeğini gösterdiler de. Hayatınız yalan…

ya, ne alaka ne? Lkfdjg, şu an konumuzla yazdıklarının ne alakası var? amma dolmuşsun he. keşke daha önce aracı koymadan direkt kendin gelseydin de bu kadar birikmeseydin içinde, ödem yapar.
senin her zaman yaptığını söylemem gayet her konuyla alakalı, itirazın mı var yaptıklarına? yoo. bi de gelmişsin aracı falan yazıp aklınca olayı başka noktalara çekeceksin, terbiyesizliğin böylesi. hadi ben çıkıyorum, gelince takip et beni cevaplarsın.

senin her zaman yaptığını söylemem gayet her konuyla alakalı, itirazın mı var yaptıklarına? yoo. bi de gelmişsin aracı falan yazıp aklınca olayı başka noktalara çekeceksin, terbiyesizliğin böylesi. hadi ben çıkıyorum, gelince takip et beni cevaplarsın.
senin yaptığın terbiyesizlik değil de, benim dile getirmem mi terbiyesizlik oldu?sdjf aynen. zamanında alkış tuttuğun eylemlerim şahsına yapınca problem olmaya başladı, tabii.sdjkf, seni tanıyor olmasam, var ya, ben de inanacağım şu yazdıklarına. neyse ki tecrübem oldu. kolay gelsin, işin bitince gel, ben buralardayım

senin yaptığın terbiyesizlik değil de, benim dile getirmem mi terbiyesizlik oldu?sdjf aynen. zamanında alkış tuttuğun eylemlerim şahsına yapınca problem olmaya başladı, tabii.sdjkf, seni tanıyor olmasam, var ya, ben de inanacağım şu yazdıklarına. neyse ki tecrübem oldu. kolay gelsin, işin bitince gel, ben buralardayım
AKSHSJSJSKSHF. şurada zamanında alkış tuttuğu eylemler kendine olunca problem haline getiren insanların en başısın sen. neyse alkışlarını al sen şimdilik.

AKSHSJSJSKSHF. şurada zamanında alkış tuttuğu eylemler kendine olunca problem haline getiren insanların en başısın sen. neyse alkışlarını al sen şimdilik.
kendi cümlelerinle fikir belirteceksen devam edelim, ama yok, benim kelimelerimi bana karşı yazmaya devam edersen olmaz. tat vermiyor melo.dlkfgjdf

Hala uykum var.
Ayilamiyorum bu aralar...

Ben bir öleceğim günü bilmiyorum…

Engelliyorsun olmuyor, yok sayıyorsun olmuyor, boşver diyorsun olmuyor, laf yapıyorsun olmuyor, laf yapmıyorsun olmuyor… İlla kendi bataklıklarına çekecekler…

Yalnız Eda dün bize ne izletti öyle. 37 değil de 18’lik orta oyuncu gibiydi. Maşallah ya…

Sallana sallana 11:45 arabasını kaçırdım sıra 13:30 arabasında

Yorgunluk mu desem, hava değişimi mi desem bilemedim. Üzerimde garip bir ağırlık var.

Geri