W
Elmas Üye
Hoslanmiyorum boyle gergin ortamdan yapmayin kizlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin her zaman yaptığını söylemem gayet her konuyla alakalı, itirazın mı var yaptıklarına? yoo. bi de gelmişsin aracı falan yazıp aklınca olayı başka noktalara çekeceksin, terbiyesizliğin böylesi. hadi ben çıkıyorum, gelince takip et beni cevaplarsın.ya, ne alaka ne? Lkfdjg, şu an konumuzla yazdıklarının ne alakası var? amma dolmuşsun he. keşke daha önce aracı koymadan direkt kendin gelseydin de bu kadar birikmeseydin içinde, ödem yapar.
senin yaptığın terbiyesizlik değil de, benim dile getirmem mi terbiyesizlik oldu?sdjf aynen. zamanında alkış tuttuğun eylemlerim şahsına yapınca problem olmaya başladı, tabii.sdjkf, seni tanıyor olmasam, var ya, ben de inanacağım şu yazdıklarına. neyse ki tecrübem oldu. kolay gelsin, işin bitince gel, ben buralardayımsenin her zaman yaptığını söylemem gayet her konuyla alakalı, itirazın mı var yaptıklarına? yoo. bi de gelmişsin aracı falan yazıp aklınca olayı başka noktalara çekeceksin, terbiyesizliğin böylesi. hadi ben çıkıyorum, gelince takip et beni cevaplarsın.
AKSHSJSJSKSHF. şurada zamanında alkış tuttuğu eylemler kendine olunca problem haline getiren insanların en başısın sen. neyse alkışlarını al sen şimdilik.senin yaptığın terbiyesizlik değil de, benim dile getirmem mi terbiyesizlik oldu?sdjf aynen. zamanında alkış tuttuğun eylemlerim şahsına yapınca problem olmaya başladı, tabii.sdjkf, seni tanıyor olmasam, var ya, ben de inanacağım şu yazdıklarına. neyse ki tecrübem oldu. kolay gelsin, işin bitince gel, ben buralardayım
kendi cümlelerinle fikir belirteceksen devam edelim, ama yok, benim kelimelerimi bana karşı yazmaya devam edersen olmaz. tat vermiyor melo.dlkfgjdfAKSHSJSJSKSHF. şurada zamanında alkış tuttuğu eylemler kendine olunca problem haline getiren insanların en başısın sen. neyse alkışlarını al sen şimdilik.
Himmmmmm..Bir kız bana fotisini atmıştı. Fakemiş. Gerçeğini gösterdiler de. Hayatınız yalan…
Bende fakeyim. ;dBir kız bana fotisini atmıştı. Fakemiş. Gerçeğini gösterdiler de. Hayatınız yalan…
Kağıda En büyük FB yazıp video çek. İnancam hjdjdjBende fakeyim. ;d
Sen çok yaşamazsın bu kaosun içinde ;d
Tamam, yanına Angie 1907 de yazayım mı ;dKağıda En büyük FB yazıp video çek. İnancam hjdjdj
Yaz iyi olurTamam, yanına Angie 1907 de yazayım mı ;d
Bayram havasından çıkamadık olacak ki hala köydeyim. Bartın’a geçeyim de . Allahtan digiturk u getirmişim buraya ;dYaz iyi olur