Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gecmis olsun biraz uyumaya calis belki gecer. Medafein bulursan icEfsane bir baş ağrısı ilen karşı karşıyayım şuvan, küme tipi olabilir.
Magnezyumu iciyomuyduk, başka biseymi yapiyoduk napiyoduk ?
Havalara bak sanırsın tuttuğu takım 2 sene üst üste finalde 30+ sayı farkla Avrupa şampiyonu oldu…rica ederim benimle bir probleminiz var ise bunu kendiniz çözün ya da bırakın öyle kalsın ama lütfen beni uğraştırmayın… kimsenin nazıyla kaprisiyle uğraşacak değilim..
esenlikler dilerim.
Gecmis olsun biraz uyumaya calis belki gecer. Medafein bulursan ic
Ya bi espri yapcaktimda belki terso yaparsin diye yapmadim hsjsjshjsjSu an soguk rüzgar bacaklarimi oksamaya calisiyor oysa ki, bu niyetinden hic hoslanmadigimi bilmiyor olsa gerek...
"Herkes gücünün yettigine seytan oluyor"tezi burada dâhi doğru.
koşarak laf sokmaya gelmekten bi bıkamadın, aynen girdim foruma. sen seninkileri dürt hadi beni takip edeceğine.nasıl da koşarak girdi ama foruma.sdkljfdkfjh harbiden sizin yatacakyerinizyok djf
size mi soracağım ne yapacağımı anlamadım ki?sdkfjds sağdan soldan racon kesiyorsunuz. ama bir şey diyeyim mi, bravo! nasıl da anladın senden bahsettiğimi ama çünkü sende koşarak geldiğini biliyorsun.dfkjghkoşarak laf sokmaya gelmekten bi bıkamadın, aynen girdim foruma. sen seninkileri dürt hadi beni takip edeceğine.
sana mı soracağım ne zaman girip girmeyeceğimi? millete laf sok, yönlendir, ortalığı bulandır ondan sonra çekil “ay biz naptık ki” üff bayıklar.size mi soracağım ne yapacağımı anlamadım ki?sdkfjds sağdan soldan racon kesiyorsunuz. ama bir şey diyeyim mi, bravo! nasıl da anladın senden bahsettiğimi ama çünkü sende koşarak geldiğini biliyorsun.dfkjgh
ya, ne alaka ne? lkfdjg, şu an konumuzla yazdıklarının ne alakası var? amma dolmuşsun he. keşke daha önce aracı koymadan direkt kendin gelseydin de bu kadar birikmeseydin içinde, ödem yapar.sana mı soracağım ne zaman girip girmeyeceğimi? millete laf sok, yönlendir, ortalığı bulandır ondan sonra çekil “ay biz naptık ki” üff bayıklar.