O Değil de...

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Bu gözlük fiyatları şaka mı? Bir gözlük çerçevesine max ne kadar verirsiniz? Ya da öğrenciyim diye yüksek geliyor fiyatlar.. algım kayboldu şu an

Dünyayı toz pembe gösteriyorsa verilir.. yok normal görüyorsan verilmez :) gurbetçiler verir, para çok onlarda.

Dünyayı toz pembe gösteriyorsa verilir.. yok normal görüyorsan verilmez :) gurbetçiler verir, para çok onlarda.
Aslında sigarayı bıraksam 7buçuk ayda nötrleniyor.. Ya çokzel gözlük uzaktan baksalar direkt aaa bu hanım kız kesin mimar dedirtir :d Tr simülasyonu çok zor

Aslında sigarayı bıraksam 7buçuk ayda nötrleniyor.. Ya çokzel gözlük uzaktan baksalar direkt aaa bu hanım kız kesin mimar dedirtir :d Tr simülasyonu çok zor
Her mesajında bir öğrenci vurgusu var senin :) sigara da içiyorsun demek.. o zaman sigarayı bu gece bırak bence ve gözlüğe odaklan.
Sen üzülme, mimar kız deriz sana. Mimar olmak iyi bir şey herhalde.

Her mesajında bir öğrenci vurgusu var senin :) sigara da içiyorsun demek.. o zaman sigarayı bu gece bırak bence ve gözlüğe odaklan.
Sen üzülme, mimar kız deriz sana. Mimar olmak iyi bir şey herhalde.
Hahshsjs okuması havalı :d çalışması pek değil galiba
Hmmmm... ona benzer bi alternatifi yokmu acaba
Yok be @Run garibin onde gideyim :/
yarın bakıcam :d

O değil de uykum bitti. Üzgünüm. Umarım geçer bu sorunlar. Çünkü üzülmem de bitti kurudu. Thanos bir gezegende tek başına yaşıyordu. Öyle bir sahne vardı. Keşke ben de yapabilsem onu. İnsanların kötülüklerini, kötü kalplerini istemiyorum. Yoruldum. Bir kulübe, birkaç kedi köpek. İçim hoş oldu.

Uyurken Belinay'ın burnunu inceledim kavisli, çok güzel. Benim burnumda aynı şekilde.
Kız annemiz bizi ne güzel doğurmuş ya hoşuma gitti sabah sabah bu detay jfkdjs

Uyurken Belinay'ın burnunu inceledim kavisli, çok güzel. Benim burnumda aynı şekilde.
Kız annemiz bizi ne güzel doğurmuş ya hoşuma gitti sabah sabah bu detay jfkdjs
işte böyle cumalarda tatil olsun dersen uyanır belinay'ın burnunu incelersin benim de burnum çok güzel :=)

Ya bu yıldızın konuları dilberi anımsatıyor mu

Geri