Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kac dediler kuzu. Ben bi kac ay once yeni gozluge 250€ verdim VogueBu gözlük fiyatları şaka mı? Bir gözlük çerçevesine max ne kadar verirsiniz? Ya da öğrenciyim diye yüksek geliyor fiyatlar.. algım kayboldu şu an
393€ ay böyle yazınca bi az geldi gözüme :d 13kBazi adamlar evlenmemeli. Cocuk yapmamali...
Kac dediler kuzu. Ben bi kac ay once yeni gozluge 250€ verdim Vogue
Aslında sigarayı bıraksam 7buçuk ayda nötrleniyor.. Ya çokzel gözlük uzaktan baksalar direkt aaa bu hanım kız kesin mimar dedirtir :d Tr simülasyonu çok zorDünyayı toz pembe gösteriyorsa verilir.. yok normal görüyorsan verilmezgurbetçiler verir, para çok onlarda.
Hmmmm... ona benzer bi alternatifi yokmu acaba393€ ay böyle yazınca bi az geldi gözüme :d 13k![]()
Her mesajında bir öğrenci vurgusu var seninAslında sigarayı bıraksam 7buçuk ayda nötrleniyor.. Ya çokzel gözlük uzaktan baksalar direkt aaa bu hanım kız kesin mimar dedirtir :d Tr simülasyonu çok zor
Hahshsjs okuması havalı :d çalışması pek değil galibaHer mesajında bir öğrenci vurgusu var seninsigara da içiyorsun demek.. o zaman sigarayı bu gece bırak bence ve gözlüğe odaklan.
Sen üzülme, mimar kız deriz sana. Mimar olmak iyi bir şey herhalde.
yarın bakıcam :dHmmmm... ona benzer bi alternatifi yokmu acaba
Yok be @Run garibin onde gideyim :/
Hahajh deli xdddHahshsjs okuması havalı :d çalışması pek değil galiba
yarın bakıcam :d
işte böyle cumalarda tatil olsun dersen uyanır belinay'ın burnunu incelersin benim de burnum çok güzel :=)Uyurken Belinay'ın burnunu inceledim kavisli, çok güzel. Benim burnumda aynı şekilde.
Kız annemiz bizi ne güzel doğurmuş ya hoşuma gitti sabah sabah bu detay jfkdjs
Cumalar olmasa da cumartesiler tatil.. Çalışanlara kolay gelsinişte böyle cumalarda tatil olsun dersen uyanır belinay'ın burnunu incelersin benim de burnum çok güzel :=)
tşkler bariCumalar olmasa da cumartesiler tatil.. Çalışanlara kolay gelsin![]()
hoş geldinizYa bu yıldızın konuları dilberi anımsatıyor mu