Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
al kızım o gözlüğü içinde kalacağına eksiye düş.....hayat felsefemsjdhdjGözlük almaya gidiyorum… gidene kadar kazıklanmıcaksın yaren diye tembihledim kendimi :dd
Dilberi pek bir beğenmiş olmalısınız, benim konuları benzetebildiginize göreYa bu yıldızın konuları dilberi anımsatıyor mu
Sen beğenmiyor musunDilberi pek bir beğenmiş olmalısınız, benim konuları benzetebildiginize göre![]()
Oo hemşom fena değil eh yani de benim konularla dilber ne alaka onu şey edemedimSen beğenmiyor musun
Yani konularını övmüş, bağımlılık yapıyor konuların demek istemişOo hemşom fena değil eh yani de benim konularla dilber ne alaka onu şey edemedim![]()
Hadi öyle olsunn bakalimm hemsocumYani konularını övmüş, bağımlılık yapıyor konuların demek istemiş
duymuş gibi yer değiştirdiler, müthiş.uçakta yanımda bebekli biri denk geldi şansıma tüküreyim. bir de hapsiriyor.
Toplama… (Einstein was here)Yazi masami toplamam lazim..
Ama hic canim istemiyor
Sectim Pikacu..Toplama… (Einstein was here)
Dağınıklık iyidir… (Kendimi ikna yöntemim)
İkisi de mantıklı bence. Seç birini haydi. Bu kıyak da aramızda kalsın.