Hiç Düşünce
Gümüş Üye
Bazı konu başlıkları “ananın mı” yazmaya o kadar uygun ki. Ama yazmıyoruz. Ayıb.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vallahi yenge birgun seni kapida birakacak. Olur gulooi tabiki soyleriz sarkilar ayipsinnnBirgün Bulgaristan sınırından geçerken o şarkıyı el ele diz dize gözlerime bakarak söylermisin.
Kahretsin gecenin bu yarısında eve gidilirmi.
Neyse Gidelim Daha Dişlerimi fırcalayacağım.
Diş Fırçalamak önemli
İyi bak kendine avrupalı yengem !
Yok yok O konuda kendısıyle mutabık kaldık. O konuda bazı endişeler olsada giderildi.Vallahi yenge birgun seni kapida birakacak. Olur gulooi tabiki soyleriz sarkilar ayipsinnn
Aman iyi olun uzme kadiniYok yok O konuda kendısıyle mutabık kaldık. O konuda bazı endişeler olsada giderildi.
Nasılsın bakalım ?
Benımde senden farkım yok sezenAman iyi olun uzme kadini
Sukur cano it gibi kosusturmaca,)
En son bir hafta olacak neredeyse dysun. Dondunmu ankaraya yoksaBenımde senden farkım yok sezen
Yoruluyorum eskısınden daha cok.
Baya oldu gelelı .En son bir hafta olacak neredeyse dysun. Dondunmu ankaraya yoksa
Ulan,)))) dikkat et toz duman olmaa. Minik napiyorr<33Baya oldu gelelı .
Masraflı oldu ama ıyı oldu .
Arada şartmıs değişiklık![]()
Yok yokUlan,)))) dikkat et toz duman olmaa. Minik napiyorr<33
Yaa<33333 gule gule buyusunler. Gecen konser vrrdim nerdeydin xdddYok yok
Minik ne olsun Düşe kalkla büyüyor. Anne diyor ama baba demeye baslamadı.
Sanırım Abla olacak onun heyecanı var zillide![]()
Evdeydım nerde olacağim. Hanımın korkusundan pencereden bile bakamıyorumYaa<33333 gule gule buyusunler. Gecen konser vrrdim nerdeydin xddd
Ya birakkk. Eve girdigin yokEvdeydım nerde olacağim. Hanımın korkusundan pencereden bile bakamıyorum![]()
sana bırgun evdekı halımı atyacam sotlu vs ınanYa birakkk. Eve girdigin yok
Saglikli yaslan aliṣ
Adam senın peşinde koşa koşa yaşlandı sende adamla dalga gecıyorsun sağlıklı yaşlan dıye adamda sağlıkmı bıraktınYAŞLANDIK BE..
Yok be ayran gonullu o inanmamAdam senın peşinde koşa koşa yaşlandı sende adamla dalga gecıyorsun sağlıklı yaşlan dıye adamda sağlıkmı bıraktın
Bir resım atmadın fincanı tutus seklınle![]()