Heisenberg
Altın Üye
döktürmüşsün yine eline sağlık 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
he yaw heeeeeya bırak yeme beni ben biliyorum ahahaha

Bebeğim dün diyeti onla bozdum bilincli bozdum ama değerdiSufle aşkımmmm seni çok seviyorum sjskskg
Ellerine sağlık yosun :/
Tamam shinicim olur onu da koyarım bugün hamsi tava yaptım haftada 2 kwz balık yiyorum bugün iri mezgit almaya gittim balık pazarına ama sağolsun artık tanıyorlar beni en iyisi hangisi ise o gün onu veriyorlarBu kizin bir de yemek sayfasi varmis( Allam sana geliyorum, cok guzel gozukuyorlar.
Lahmacun ve pideyi biz de denedik, hos oldu. Ama biraz ugrastiriyor, ben ugrastirmayan yemek seviyorum
Baligi da buraya koysaydin ya Yosun, siradan gibi olan tariflerini de ilistir.
Yapan var yapamayan var, lazim olur .p
Hamsi diyince, gozlerim yaslaniyor artikTamam shinicim olur onu da koyarım bugün hamsi tava yaptım haftada 2 kwz balık yiyorum bugün iri mezgit almaya gittim balık pazarına ama sağolsun artık tanıyorlar beni en iyisi hangisi ise o gün onu veriyorlarhamsi güzeldi...

Kıyamam sende yap ye lütfen hem çok faydalı tam zamanıHamsi diyince, gozlerim yaslaniyor artik
Benim yerime de yiyin bol bol, hamsinin kiymetini bilemeyenler utansin![]()
Bir şey afiyet olsunn cicim ,arada ufak tefek kaçamaklar olur tabi ki :pBebeğim dün diyeti onla bozdum bilincli bozdum ama değerdi![]()
Evettt tabikisiBir şey afiyet olsunn cicim ,arada ufak tefek kaçamaklar olur tabi ki :p
Yaptıkça ekliyorumNurca Yemek Köşesi > Refika'nın Mutfağı
heyecanla bekliyoruz... kanalınıza abone olmak istiyoruz.Yaptıkça ekliyorum![]()
heyecanla bekliyoruz... kanalınıza abone olmak istiyoruz.
vaktim yok video cekmeyeYoutube Nurca Yemek Köşesi yazdım çıkmadı.... .