Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ustteki yorum ne hos, ona katilmaya geldim. Ben sicacik bi noura goruyorum genelde, ya da hircinlastigi zamanlar sicacik sarilinasi bi noura. Insan herkesi yatistirmak istemez ama ona sarilip bosver diyesim geliyor, gececek. Operim : *
Ay ben bu konuyu açmadığım gibi , bi' de yorum yazmamışam densizlikte nirvana yapmışam :mrslkm:
İreeeğm, Noura'm.
Foruma ilk geldiğim zamanları düşündükçe ilk alıma gelen sen oluyorsun, ilk sana ısınmıştım. :dostum:
Daha hiç tanımadan "aaa sarı papatyam diyecektim ben sana" yorumun kalbimi ısıtmıştı, hâlâ da unutmam o yorumunu. :dyg:
Benim sohbeti güzel , içi dışı bir arkadaşım hep mutlu ol. :srl:
Ayrıca itiraf etmem gerekirse dellendiğin anlara bayılıyorum :msm:
"Hösttt ulaaaaan:pat:" diye başlayan yorumları görürseniz kimin yazdığına bakmanıza gerek yok , benim Noura'm o :ak2:
Ya ben ona bayılıyorum. Foruma girmedigim dönemlerde bile ara ara maillestigim tek kisiydi kendisi, sesini duymuştum nasıl tatli sesi ve o samimiyeti hissettiren iyi niyetli biri. Sevdiği ile cook mutlu olmasını dilerim bunu fazlası ile hak ediyor canım benim.
Bir gün karşılıklı kadeh tokusturmak kısmet olur umarım ki. Bu aksam ki ilk sarabimi senin için icicem
Noura gözlerim seni ariyor.
Noura kadar derin ve samimi bir insana az rastladim bu sanal aleminde.
Eyer bir yerlerde Mavi'nin derinlikleri var ise,bu Noura'nin ruhundadir.
Umarim iyisindir ve hersey gönlüncedir.
Özledim seni.