Noura - Elandiel

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Noura forum da yeni olan ve bir çok kişi tarafından sevilen üyelerden birisi. açtığı konular da oldukça ilgi çekici.

Taze üye henüz, yorumlarıyla güldürebilen bir kaç üyeden biri.

Mesafeli ve samimi halini çok beğeniyorum.
Foruma gelir gelmez kafamda direk nixie ye benzerliği ile belirdi sonra onun olmadığına kesin emin olunca yine sempatim devam etti aslında soguk dursa bile kendisine bir adım atana adımlar atacak kadar düşünceli derin . Duygusal olduğuna şüphem yok:p
Ben onu tanımadan seviyorum noura nikini gördüğün vakit "acaba ne yazmis" diye mutlaka girip okuduğum ve nikimi etiketleyince bi heyecan yaptığım kişilerden biri ♡
Kısa ve net istemeye gitcez biline.

Gecmis olsun kendisine umarim iyidir

Çekimser üye mi demeliyim bilemedim bence eğlenmesini biliyor fakat buraya karşı koyduğu bir çizgi var ve o çizgi dışına çıkmıyor.

Faşizme karşı omuz omuzaaa.
Canım benim haksız yere banlandigini düşünüyorum size yedirtmeyecegiz Noura'yi.
Seni seviyorum bilesin.

Hep sevdim ben onun gibi insanları.
Haklı olduğunu da düşünüyorum.
Kafa dinle ve gel.
Seviyorum seni.

Ulaşmak isteyenleri ulaştırabilirim dersem reklam yapmamış olurum bence :D

Banın açılsın da o zaman senlen burada iyi direneceğiz akdjdjs

Bekliyoruz seni hatun.

Evet bir tartismamiz oldu ama bu sekilde banlanmasini hic istemezdim kendisine asla kin tutmadim umarim en kisa zamanda burlarda olursun

Forumdaki yorumlarını beğendiğim aklı selim bayanlardan biridir. Genellikle yazdıklarını çekinmeden yazan, dik duruşlu, soğuk kanlı biri. Her ne kadar soğuk kanlı bir tarafı olsa da aynı derecede duygusallığı olan, tanıdıkları ile samimiyeti bozmayan ama herkesle de mesafeli olan üyelerden çizgisini bozmaması dileğiyle :)

pek süslü cümleler kurmayı beceremem ben ama O'nun kalbindeki güzelliği anlatmak için de literatürde cümle kurmak için zaten fazla kelime yok.

Tapadan beni takip eden ilk insan, zaten açalı çok olmadı ki çalındı.:anla:
Kısa ve öz hatun gibi hatun, bu avatarları hep nereden buluyor diyorum. Yorumlarını takip ettiğim ve Nou demeyi sevdiğim birisi.

Huysuz ve tatlı kadın.

Onu değil de ondan sonraki beni anlatmak istiyorum,
Odundum, hala çok odunum ama bir kalbim olduğunun farkında değildim, ayaklarım yere hep sağlam basıyor ama uçabildiğimin de farkında değildim.
Dallarımda bahar çiçekleri açtı.
En güzel sözler şiirlerde şarkılarda yazıyor, ama benim hissettiğim bu sevginin karşılığı dinlediğiniz ve dinleyeceğiniz hiç bir şarkıda yok, olamaz.

Anaa Noura imiş ya bu bağyan. Sorry sorry.:sırıt:

Geri