Noura - Elandiel

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Beğeniyorum tavrını, duruşunu, yorumlarını. Öyle sessiz öyle sakin öyle hanimdir. Saygı ve sevgiler guzellik :)

biraz huysuz gibi demi sanki :D Net bir kız ama dobra özündede iyi biri olduğu belli

Açıksözlü ve net biri

Olgun bir duruşu var ayrıca

Güldüğüne, eğlendiğine rastlamadım hiç

En son 'üstteki üyeye partner seçelim' konusunda, bana verdiği ültimatom ile ciddi duruşunu birkez daha ortaya koymuştu

Ciddiyeti, mesafeli olmayı seviyor olmalı

Kalbini açtığı zaman merhametini, temiz kalbini görüyor insan.

Ustteki yorum ne hos, ona katilmaya geldim. Ben sicacik bi noura goruyorum genelde, ya da hircinlastigi zamanlar sicacik sarilinasi bi noura. Insan herkesi yatistirmak istemez ama ona sarilip bosver diyesim geliyor, gececek. Operim : *

Ay ben bu konuyu açmadığım gibi , bi' de yorum yazmamışam densizlikte nirvana yapmışam :mrslkm:

İreeeğm, Noura'm.
icon20.gif

Foruma ilk geldiğim zamanları düşündükçe ilk alıma gelen sen oluyorsun, ilk sana ısınmıştım. :dostum:
Daha hiç tanımadan "aaa sarı papatyam diyecektim ben sana" yorumun kalbimi ısıtmıştı, hâlâ da unutmam o yorumunu. :dyg:

Benim sohbeti güzel , içi dışı bir arkadaşım hep mutlu ol. :srl:

Ayrıca itiraf etmem gerekirse dellendiğin anlara bayılıyorum :msm:
"Hösttt ulaaaaan:pat:" diye başlayan yorumları görürseniz kimin yazdığına bakmanıza gerek yok , benim Noura'm o :ak2:

Sevgiler kalp kalp kalp :öp:

Ya ben ona bayılıyorum. Foruma girmedigim dönemlerde bile ara ara maillestigim tek kisiydi kendisi, sesini duymuştum nasıl tatli sesi ve o samimiyeti hissettiren iyi niyetli biri. Sevdiği ile cook mutlu olmasını dilerim bunu fazlası ile hak ediyor canım benim.

Bir gün karşılıklı kadeh tokusturmak kısmet olur umarım ki. Bu aksam ki ilk sarabimi senin için icicem:*

Özledim ya, gel artık. :/

Grifikir in dediği gibi bir huysuzluk sezilmiyor değil ama bende duruşunu mesajlarını profilini beğeniyorum.

Noura gözlerim seni ariyor.
Noura kadar derin ve samimi bir insana az rastladim bu sanal aleminde.
Eyer bir yerlerde Mavi'nin derinlikleri var ise,bu Noura'nin ruhundadir.
Umarim iyisindir ve hersey gönlüncedir.
Özledim seni.

şu sıralar forumsal'ı sahiplenme planları yapan eğlenceli bir arkadaş :d

benide gri yapıcak sözünü aldım :d

forumu ona verirlerse sitenin adını nourasal.net yaparsa hiç şaşırmam hehe

Noura

Bi kedim olsa ismini noura koyardım onun gibi hırçın asabi olsun tanımıyorum ama iyi biri diyorlar

Neşeli görünen ve kibarca deli dolu diyebileceğim biri.
Dikkat ettiyseniz kabaca biraz dengesiz demekten imtina ettim , muhtemelen çemkirir.

Bir baska forumda tanıyorum. istnbul da yasayan hemsıre arkadasımız.. ama recep tayyip erdoğan duşmanı olduğumda selamı sabahı kesti benden :D

Geri