ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Nazarim da siyaset ve ekonomi uzerine en iyi tespit/yorum yapan uye.Her mesaji poetik bir makale gibi.Klavyeye dokunan ellerine halel gelmesin.Takibindeyiz...

Büyük insan, bir abim gibi severim kendisini. Yabani adamım ben böyle arayıp/sormam pek gundiliğim büyüktür bu konularda amenna ama uzaktan sevmek daha güzel.

Genel Kültürü, bilgisi birikimi beni her zaman mest etmiştir. Bu foruma da ilk geldiğim zamanlarda şayet o ve Miraç(nickini unuttum) olmasaydı çok daha erken foruma yazmaktan vazcayardım.

Bilgisinden bizi daha çok nasiplendirmesini dilerim.

Gslilere giydirmesini seviyor ve devamını diliyorum. Nfndnbfn
Şaka bir yana uzun zamandır tanıyıp sevdiğim insandır. Tanınması gereken nadir insanlardan. Ailesiyle de mutluluklar.

Çocukluğumu bilir, arar sorar konuşurdu benimle. Cidden bu sanal alemde herkes bir yana o bir yana o kadar kıymetli benim için.

Hemşehri olduğumuz yönünde rivayetler de var. Zamanında hep bir “oturalım birlikte” dedik bir türlü fırsat olmadı. Şimdilerde daha da zorlaştı o iş.

Yıllar geçmiş aradan, çocuğu falan var şimdi o kadar mutlu oldum ki görünce. Amca gibi hissettim kendimi bir an.

Daha önce de yazdığım gibi pek arayıp sormasam da çokça saydığım bir abim kendisi.

Belirli bir çizgisi var ve ilk gördüğüm günden beri aynı devam ediyor, hiçbir şeyi uçlarda yaşamıyor, dengeli birisi. Kaliteli konuları ile foruma çok büyük katkı sağlıyor. Tabii komik bir yanı da var, ince esprilerini güzel mizah ile süslüyor. Her forumda olması gereken birisi, hem yöneticiliği güzel, hem yorumları. Pek yönetici sevmem, bana ters ama çok övgü ile bahsettim :) arıza görünce de tepkimizi veririz, iyi kal kardeşim.

Kral derken tam olarak ben de üsttekileri demek istemiştim ama inan çok üşendim kanka, 26738 senedir forumlardayız hahaha

Herkes her şeyi demiş. Aksi zaten olmaz o yüzden çok şey de söylesem, hiçbir şey de demesem, bilir o beni.

Dün bir söylesiye katildim.
Orada biri kalkti ve tüm ihtisami ile Spinoza yi savundu.
Tanri bize karismiyor, dans etmemiz ve güzel vakit gecirmemiz icin bir ortam sunmustur,
Uzayda da olanlar bir andan ibaret ve kosmos bile kendi halinde dans ediyor diye agliyacak nerdeyse.
Bu mu rasyonalite diye bir yaygara koptu.
Keske orada sen de olsaydin hacim.
Tüm rasyonelimsi surrealiten ile siralari kaplardin .ddddd

Birkaç gün görmeyince nerede bu hacı dedim, tam lafını yaparken ışık hızıyla geldi foruma.. tüm Türkiye gibi onunda rengi değişmiş, aldığı her rengi güzelleştirir kardeşim.
Şimdi o fitneli konular, harika siyasi konular, toplumsal konular öksüz kalacak. Forumda eksikliğin hemencecik belli oldu, seçim atmosferi seninle daha eğlenceli olabilirdi.. neyse hoş geldin.
Bu sene ayın üyesinden, yılın güzeline, yılın admininden, mahalle muhtarına, belediye başkanından muhtar azasına kadar oy verdiğim herkes kazandı, o yüzden keyfim gıcır, seni de başarılı yönetiminden dolayı takdir ediyorum.. yeniden güzel ve eğlenceli konularda görüşmek üzere. Sana neden hacı demişler, bir ara da onu konuşalım.. Hacı dan, hoca dan uzak dur demişler.. biz yakınlaşıyor :) hoşçakal.

Geri