Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çook uzun zaman oldu sürgüne gönderiliyoruz biz onunla devamlı
Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak diyor mesajıma burada son verirken dün bana yaptığı cazip teklifi düşünerek her an gelebilirim diyorum:p
Hahaha beni sirket hattindan aramasiyla "kim bu acaba caktirma serap" diye dusunmeme sebep olan insan bi de trip attiiii kapatirken sevsinlerrr
Bunca yilik arkadasiz ikinci ve son defadir kizginim benim icin mazlum bitmistir. Umarim mutlu olur.
Benim kahrımı çeken biri :hih: Gerçi kim kimin kahrını çekiyor bilemiyorum yani :hih:
Sevdiğim değer verdiğim ve kaybetmek istemediğim yegane arkadaşlardan biridir ,No no pasarannn :heyoo:
Kendisiyle biraz uzun biraz kısa zamanlı tanışsakta :hih: Tartışacağımız konular aşikar oluyor :icon_yillarcaezildi
Onunla beyin fırtınası yapmaktan zevk alıyorum :cici:
Düşüncelerine güvendiğim ve dayanaşacağım insanlardan :srl:
Forumda sevilen biri. Esprileri ve yorumlari gülümsetiyor. Densizlik etmek istemem ama söylemezsem ölürüm: Maria Puder ile ikisinin denk geldigim profil yorumlarindan bazilari rahatsiz etmisti beni. Rahatsiz olduysan okuma dediginizi duyar gibiyim, artik öyle yapiyorum efendim. (: Bu yorum yüzünden beni tasa tutabilirsiniz, izin veriyorum. Haci her daim mutlu olman dileklerimle.
Onunda burada olduğunu öğrenince çok sevindim
Hatırnaz bir arkadaştır
Selamını hiç bir zaman esirgemez
Düşünce tarzlarımız benzerdir
Eğer kendisini tanıtmasa bu nicki ile asla tanıyamazdım sanırım :kiki:
Tezat bir nick ile buraya katılmış bulunmakta kendileri :p
Görebileceğiniz en hoşgörülü insanlardandır.Düşünceleriniz uyuşsun uyuşmasın,rahatlıkla sohbet edebilirsiniz.Vefalıdır ayrıca.Hiç beklemediğiniz bir anda bakmışsınız aa Mazlum abi selam vermiş :p
No Pasaran Mazlum. :p Çok uzun uzun sohbet etmesek de severim. Saygılı, ağırbaşlı, Türkçeye dikkat ederek yazan, samimi bir BJK'li. Hiç aynı görüşten değiliz, ilk karşılaşmamız bir yanlış anlaşılma sebebiyle oldu; ama konuşup anlaştık. Fenerli olduğun zaman daha iyi olur. :p
Forumda Kurduğu kelimeler ile saygımı(zı) kazanmış olan arkadaştır. hiç kimse ile ortak düşüncede olmanız gerekmiyor birilerini sevmek için. Ben bu arkadaşın yazdığı tüm yazıları baştan sona kadar okuyorum hemde hiç üşenmeden!
aa vallahi hacı olduğunu daha yeni öğreniyorum. eski nickiyle de takip ediyordum, o olduğunun farkında olmadan bu nickini de takip ediyormuşum. :p mühendismiş kendisi, çocuklara bilimselliği kavratmam için tahtadan araba parçaları yapıp, söküp taktırtmamı önermişti. asdfgh.
no pasaran daha güzel bi nick bu arada kamki.
Fikirlerini çok iyi ifade edebilen, yorumlarını sevdiğim ve takip ettiğim üyelerden birisin. Düşüncelerini ifade ediş şeklin senin ne kadar dolu bir insan olduğunu gösteriyor. Teknik bir zekan var , iyi ki mühendis olmuşsun (:
Herşey gönlünce olsun..
Yerinde ve senin fırsatlarında olan binlerce kişi boş boş gezerken sen bu olgunlukla ve hassasiyetle bakıyosun dünyaya.. Bu kadar şeyi nasıl biliyor diyorlar ya işte böyle biliyor..
Seni daha yakından tanıdım, daha da çok yazacağım ,şimdilik ikinci seferden bu kadar
Kendisiyle bir ara muhabbet etmiştim, gerçekten oturaklı bir kişiliğe sahip. Konuşkan, eğlenceli, yorumları fevkalade en önemlisi saygılı bir arkadaş, takdir ediyorum kendisini.
Aradan epey zaman geçmiş güncellemek gerek.Şimdi her şeyi daha net görüyorum.
Çok iyi kelime oyunları yapıyor.Haksız olsa da bir şekilde işin içinden çıkmasını beceriyor.Tabi kendisiyle aynı düşünceye sahip arkadaşları tarafından desteklenmesi de işini kolaylaştırıyor.Çoğu kişinin gözünde her düşünceye saygısı var,her kesimden insanla iyi anlaşıyor,adam her şeyi araştırıyor,diğerlerinden farklı gibi gözükse de aslında hiçte öyle değil.Sosyolog edasıyla insanların düşünceleriyle dalga geçip bıyık altından gülen birisi.Ancak bunu çok iyi kamufle ediyor.Yukarıda da belirttiğim gibi ağzı iyi laf yapıyor.
Her şeyi tartışalım,forum oyunu oynamayalım diyenlerden.=) Ne kadar ötekileştirmeye karşı olduğunu söylese de her açtığı konu insanları birbirine düşürüyor.Bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum.Hiç samimi gelmiyor.Tamam her şeyi tartışalım ot değiliz ama bu kadar da abartılmaz.Ateistlik ve İslamı,diğer dinleri devamlı kıyaslama gayreti içine girmesi midemi bulandırıyor.Ayrıca forumda görev almasını doğru bulmuyorum.Kendisini tanımıyorum.Belki yazdıklarım çok sert gelmiş olabilir.Ön yargılı davranıyorum diye suçlanacağım ama olsun ziyanı yok.
İlk kez üye sözlüğüne yorumluyorum ve açılışı Hacı ile yapmak bana bile süpriz oldu zira algı vadisine farklı açılardan bakmaktayız .. Fikriyatı ve yaşantısı bana ne kadar uzak olsa da duruşu ve üslubu ile kendisine o kadar yakın hissettiğim ve yorumlarını samimiyetle okuduğum bir arkadaş ..
Bazı insanlar vardır ki onlarla tartışmanız bile bir kazançtır ..
Rahmet üzerine olsun inşaALLAH ..