ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Yokluğu benim de dikkatimi çekti, kendisine birtakım yerlerden ulaşmak istedim ama çaylaklardan mesaj alımına kapamış kendisini… Bana diyip kendin gidemezsin. Çık ortaya no pasaran…

edit: aa gelmiş şimdi gördüm sorry

Son düzenleme:
İstifanı geri çekiyorsun Aslan parçası bizim burda bir temsilciye ihtiyacımız var boynumuzu bükük mü koycan:(

Yatırım gurusu olmuş diye söylentiler çalınıyor kulağıma. Pardon Baskın Oran mısınız??

Zaten tüm solcular bir noktada liberal olmazlar mı...

Ne demiş üstat: "Ya kahraman olarak ölürsün ya da kötüye dönüştüğünü izleyecek kadar uzun yaşarsın."

borsa fon mevduat derken kapitalizmin nimetlerinden faydalanmaya çalıştığı bu çagda gözümüzün önünde giderek liberalleştiğini görmek üzüyor. işin sonunda yılmaz güney'in arkadaş filminde ki cemil gibi bir kıyı kentinde yerleşip zengin olacak.
işte o zaman ona bir âzem gerekecek ve dönüp diyecek ki: kardeşim hepimiz artık paranın peşindeyiz, yatırım tavsiyelerine ihtiyacımız var....

dinlerken aklıma düştün. kardeşliğimizin rehberi yorgun gri hacımız. sesini duyamadık namını işittik, yüzünü göremedik nurunu hissettik, yanında yürüyemedik, yolundan gittik... biz seni görmeden sevdik...

Kişiliği ve çizgisi olan bir arkadaş.Eskiden bu yana duruşunu takdir ettiğim kişiliklerdendir.

Benim nasıl mesajım yok bu konuya ya...
Mazlum... Çok iyi bir arkadaştır kendisi, forumdaki duruşunu zaten her zaman beğenirdim.
Arkadaşlığını da ayrı sevdim.
Edit konusunda biraz benden ders alması gerektiğini düşünüyorum.......
Komik adamdır twitterda zamanında takipleşirdik kimler kimler takip ediyordu kendisini... ünü forumu aşmıştır....
Kaos çıkacak konular açmayı bilir sjdkfdks
Hatırşinas adamdır.
Şu an emekli üye kategorisinde kendisi....
Keşke tekrar yönetimde olsa....
Severim, hayatında çok güzel yerlere gelirsin umarım Mazlum... biz arkandan destekliyoruz.....

Ayy bu akşam en sevdiklerimin sözlük konusu hortlamış...:D

Tanıdığım en güzel insanlardan biri oda ....
Çok zeki bı kere en çok bu özelliğine hayranım:)
Nerde ne konuşacağını nasıl davranacağını çok iyi bilen ... öngörüleri yüksek biri pasaran
Çok belli etmese de piyasayı takip etmesinden anlıyoruz ki baya da zengin ahahaga bizden kaçmaz mazlum bey dolar sayarken fakir edebiyatı yapmayı bırakmalısın artık....kjkkjkh

Seviliyorsun ....

Selam kardeşim, buraları fazla boş bırakmamak lazım.. senin gibi değerli dostlar zor bulunur.. eh kızların sözlüğe döktürdük, sana ne yazalım yahu :) kafam karıştı dostum.
Konularını takip ettiğim tek kişisin, sen varsan o konuda kalitede vardır.. ya da tehlike.. forumun nabzını bilen, üyeleri analiz etmiş yegâne adamsın!
Uzun zaman uzaktan uzağa selam kelam sonrası seni yakından tanımak çok iyi geldi, sohbetini seviyorum..
Sene sonu geldi çattı, bir seneyi daha geride bırakıyoruz.. ailen ile mutluluklar dilerim, yakında yine görüşürüz diye umuyorum.
Senin gibi dostları olan insanlar şanslı, iyiyiz iyi.

Mutlu yillar haci.
No pasaran dan hemos pasadoslara gelesin.
Ailenle birlikte nice mutlu yillara.

Kendimi bildim bileli bilirim görürüm bu nicki. Ama hiç sohbet etmedik, tanışmadık.
Yoldaş diyebilirim.
Yorumları güzel insan.

16 - 17 yıl onceki salakliklarimin şahidi olabilir kendisi.. salak malak ama guzel zamanlardi hatirladikca tebessum ederim : ))
Severim, bu mubaregin iyiligi icin her zaman dua ederim .p

Gurbetcilerden bir benden nefret etmiyor sanirim.
Ya da disi seni ici beni mi yakar? :D
Yani o kadar degisik modelleriz ki,nerede sinerjiyi yakalayip, anlasabiliyoruz kestirmekte zorlaniyorum.
Cok sevdigim bir dost.
Sohbeti eglenceli..bazen bir masumiyet geliyor ki üzerine..olm bu musun sen? diyesi geliyo insanin.
Genç Hegelcidir..hos bu aralar pragmatizme dönüstü..ama her dönemin "Büyük Adam Teorisi" ne uyan adamlara ihtiyaci vardir.d..bu zaman da böyle artik.
Tamamen dogaclama.

Iyi ki varsin Dostum..

Hayırlı ramazanlar kardeşim.. Allah'ın bereketi ve rahmeti üzerinde olsun.. şu mübarek cuma gününde yazmak istedim sana.. selamün aleyküm..
Forumda yokluğun belli, kaliteli güncel konular yok, kışkırtıcı ve kafa karıştıran konular yok.. hacı yoksa bunlar da yok.. özledik dostum.
Neyse sen gelince ben giderim, buralar boş kalmasın maksat. Arada böyle uzaklaşmak iyi geliyor.. tabii böyle yazıyorum, forum için, buralara anı bırakmak için.. yoksa konuşup sohbet ediyoruz :)
İyi ve güzel adamsın kardeşim, işin rastgele..

@No Pasaran 2014’ten beri tanıyorum ben. Pek çok forumsal olaylarına da tanıklık etmişimdir. Kfkfkf
Bana karşı her zaman saygılı, kibar, vefalı olmuştur. Değerli bir insan kendisi. Tabii o zamanlar daha marksist bir beydi. Şimdi borsa falan kovalıyor ıfjfjjf
Adaletli, dürüst, düzgün bir insandır. Hep burada olmalı.
Ailesi ve sevdikleriyle sonsuz mutluluk ve sağlık diliyorum.

Geri