ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Sinirleniyor.Ben şahit oldum hatta ettim de.
Ama geçmiş zaman.
Provakatörlük var biraz.
Saman altindan su yürütüyor.d Sinsi plan ve emelleri var.Forumca herkesi hiyerarşi altina sokmak istiyor.En tepede o.Ilgi ve alakadan devkulade zevk aliyor.
Sevilmek istiyor.Ama No Pasaran bunlari yapmak isteyince acaip naif,kibar ve cok karizmatik.En tehlikeli tip :D
Bence bunlardan ziyade cekingen,utangaç hatta böyle cesaretini zor toplayan,yanlis anlasabilirim diyerekten sessiz muhalefetin bir gücü.Kirmadan dökmeden kalp hattta fikirleri kazanmak istiyor.
Ama yüce gönüllü.Yardimsever.Bir iki kez diyalogumuz oldu.
Baba olacakmış.Şimdiden en huzurlu mutlu olma ve hayati taşarcasına yaşama dileği ile,herşey gönlünce olsun.

Sevgili Mazlum, No Pasaran

Aslinda böyle uzun uzun yazmak bana göre degil,hele böyle sözlük konularinda.
Ama sana deger.
Aklima sen geldigin an,icimi bir gariplik kapsiyor.Bir belirsizlik,net olamayan düsünceler ya da benim bir cekmecede bulamadigim düsünceler.
O kadar cok sey yazacakzim ki,şu an kapsama alani disinda gibiyim.d
Mazlum ile foruma ilk geldigim günlerde siyaset yüzünden cok cetin tartismalarimiz oldu.Ama güzel tartismalar.Sövüssüz kavgasiz.
Ama Mazlum'un bir yani cok agir basiyor o da manipulatif ve polarizatif olmasi.Onu cok iyi beceriyor cünki retorik gücü, burda gördügüm bir cok "siyasi experlerden" daha güclü.Anahtar kelimeleri Adalet,Haksizlik belki de esitlik.Hos ücüncü kelimeyi komunist olusundan dogmasina izin verdim.Daha cok ilk iki kelimeye kilitli kendisi.Felsefe'den anladigi Nietzsche,Marx ve Engels:D
Bir kere fotosunu atmisti foruma.Hatirladigim kadari ile adi gibi mazlum bir görünüsü var ama ben aldanmiyorum tabii.d
Mazlum u asil sevmemin nedeni bu duygusalligidir.Beni rüyasinda gördügünü söylemiyorum.Düsünmeyin öyle seyler.(Etkileme stratejisi)
Felsefe ile yargilamis olsam Mazlum'u,daha cok katekterize etmek olurdu ki söyle;Emosyonal ile rasyonal arasinda bölme yok Mazlum da.
Gayet tabi rasyonalist bir emosyonalist olabilir.Herder ile Spinoza arasinda kalmiş bir mutant gibi.Mutant burda negatif degil,lütfen.d
Emile Zola nin karekterlerinden biri olabilir edebiyat ile karekterize etsem.
Naturalist biri gibi belki gercekleri algilamayabilir,ama en azindan dünyadaki berbatliga karsi kör degil.Ah Mazlum cok güzel yaziyorsun.Türkceyi cok güzel kullaniyorsun.Benim gibi bu konuda beceriksiz olsan,etkilenirdin kendinden.Ama daş gibiyim elhamdulillah.Direniyorum jgfgh.Işin girgiri.Ve sana mühendisligi hic yakistiramiyorum.Daha cok bir düşünür olabilirdi ya da ,duygusal bir düşünür.Duygusal bir mühendis ol bari.ss

Ilk önce evlendigini duyduk.
Hoppala ve cuppala haci napion sen diye aklimdan gecmedi deil.
Ah gencti daha,dünyayi kurtaracakti ay üy falan derken,baba oldugunu duyduk.
Belki de kendi dünyasi böyle kurtulacak.Cok sevindim adina.Hep mutlu ol insallah.
Yazacak daha cok sey var aslinda ama vaktim yok.
Mazlum beycim,inanin bir gün su forumu birakir isem,yad edecegim kisiler arasindasiniz.Ve bunlar pek fazla deil.

Son düzenleme:
Mükemmel bir eş ve baba olduğuna eminim. Okuyorsan buraları selam olsun

Yılın en kibar beyi oscarı olursa gidip oy kullanacağım tek kategorinin tek insanı olabilir kendisi zira cidden çok kibar biridir

Kendini birçok konuda geliştirmiş olması ister istemez yaptığı yorumlara zenginlik katıyor.
Saygılı ve beyefendi duruşunu takdir ettiğim üyelerden birisidir kendisi.

Eskiden Hacı imiş, şimdi Hoca mı acaba?

Mazlum beyi uzaktan uzağa bir abiye (elbise değil) duyulan sevgiyle seviyorum..
Biz 4 kız kardeşiz.. küçükken Anneme bizim abimiz yok mu diye sorardım.. Annem var derdi.. nerde peki? Askerde. adı ne? gelmez.
Adı "gelmez" bu nedir yahu.
Yıllarca bekledim olmayan abiyi. Büyüyünce itiraf etti uydurduğunu.. ve ben bu gerceği ortabir yıllarında öğrendim.. "ne kadar salak mışsın" dediğinizi duyar gibiyim...
Bir tatlı yalana kapıldım.. inanması hoş geldi... okulda bana karışanlara "abime söylersem sizi döver ha" demenin manevi gücünü hissetmek benimde hakkımdı.
Bu yüzden hepsini ben dövmek zorunda kaldım.
Beni abi teröründen mahrum bıraktılar mazlum bey... umarım bi ara benden su istersiniz.. ben de getirmem de, ayağınızla oturduğunuz yerden beni iteklersiniz..

Ben seviyorum Mazlum’u. Düzgün adam. Güzel bir baba oldu. Eşiyle ailesiyle çok mutlu olsun isterim.

Bi climax, bi Bayülgen değilim ama ben de twitterda takipçilerindenim, saygılar.

@No Pasaran burada yakaladım seni.
20 Kasım 2017 de yazmışım ya, okurken gülümsedim tatlı tatlı, vay be..3 yıl olmuş.
Her bir cümlemin arkasındayım, çok değerli bir insansın. Unutulmadın. Duygulandım şu andaaa,
görüşmeyeli uzun zaman oldu, naber :D
Yavru kartal da yaşına girmiştir çoktan, nasıl büyümüştür şimdi, görmek isterim
Saygılar efendim.

hacı :D

devrimciymiş, hadi oradan fsjdk haha. az değildir bak bu .d ama düzgündür, benim tanıdığım kadarıyla göründüğü kadar ketumdur. hayatta neyi, kimi önceleyeceğini bilir ve insani olana yakın durur. bu forumda en ofansif şakalarımı no pasaran'a yaptım (bi de anna'ya bi de sade'ye djsk), şahit olanlar için söylüyorum, np'ye saygı duyarım :D sağ olsun asla terslemez beni lkds köyün delisi ilan etti ya da gerçekten zararsız buluyor beni fdjks "sana benim klavyemden ters bir şey çıkamaz" mealinde bir şey söylemişti, bunun sürmesini dilerim çünkü ben anna pas attıkça uğraşmaya devam edeceğim kdsl çok mutlu ol arkadaşım eşinle çocuğunla bir ömür huzurlu bir hayat sürmeni dilerim. gözyaşım pıt. np'yi merak edenler için kırmızılı olan devrimci genç çocuk klfdsljkf

Son düzenleme:
Alin bölgesinin acilmasini,asiret agaligina borclu.Kolay degil öyle.Kac el sana bakiyor.Feodalizmin,sicak yüzü :D:D
Benimle sohbet ettiginde,gülmekten kirildigina eminim.
Ne bilim halaybasisi mi olur artik,şark köşesinde oturup,kürtcülüğü felsefi ögelerle aciklayan mi?
Son paragraf biraz soguk kaldi af edersin ama isitip isitip servis ederiz:D
Sagciligi övüp,Emiliano Zapata dan dem vurur iken,bana iyi bir firca cekmisti.jdjdjdndl
Felsefe böyle bir sey No Pas beycigim.
Isine geleni benimseyip,sunumun icin kaliplara sokarsin.Ondandir ki,siyasi terimlerin agababasi felsefedendir.
Gecmisten kalan bir filozof olsaydi,Charles Peirce olurdu.
Maho Aga'ya olan hayranliginin fikir bulmus hali.ddd
Her sey degil ama bircok sey gönlünce olsun.

Yesil tuttum Kabe ye gittim,Kabe den döndüm Hacc'a gittim.

Umarim hayirlisiynan bir kizi olur.
Cok sey yazacaktim ya,üsendim.
Severim bu yeter .ddd

Geri