ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Bir insan bu kadar kibar olabilemez
ne desek kaba kaliyor. Bir teşekkür edişi var sanirsin kim tesekkur etmiş oyle bisey iste.

İyi bir adam, net. Çayı şekersiz içiyordu, gerçi geçenlerde, "çayı şekersiz içmenin entelektüel bir altyapısı var" gibi bir cümle kurmuştu, sonra ben bir miktar kızmıştım sanırım. Dedim, "sizsiniz entelektüel altyapısız" sonra fizikten girmişim, kimyadan çıkmışım, çıkamamışım aslında ama havamı atmıştım yani, öyle hatırlıyorum. Keşke çayı şekerli içseydi de beni o konuşmaya mecbur bırakmasaydı :D İngiliççe çeviri de yapacaktım ki uykum geldi o sıra.

Düzgün bir insan, dilerim gönlünün layığını bulur. Farklı yollarda benzer insanlarız, eh ben inanıyorum biliyorsunuz, Allah'a emanet ediyorum sizi. Yolunuz güzel olsun.

Ihım şöyle bir derin nefes alıp başlayalım.
Genelde ona yazanlar belki önünü ilikleme isteği duyabilir, fakat ben de bağdaş kurma isteği oluyor.:)
Başlarda birbirimizden gıcık alıyorduk.
Şimdi gayet güzel bir diyaloğumuz var. O özel purolarından bana ayırmış düşünün.
Soğuk, sert, dursada öyle değil ki, onu bilen bilir anlar ne demek istediğini, gayet sempatik, konuşkan, anlayışlı, buna benzer bütün sıfatları kapsıyor. samimiyetini hissettiren sevilmeye layık biridir.
Sohbeti güçlü hissettirir. Zekası ana hatlarıyla ortada zaten.
Kısacası karekteriyle biriciktir.
Gönlünü hakkıyla sevene sahip olman dileğiyle.

bazı insanları anlatırken insanlar zorluk çekerler ya kelimelerin anlam gücü beyninden geçenleri tamamıyla ifade etmesinde yavan kalır düşüncesi yer eder.. üstadım kelimelerin gücü ile seni anlatmasıda o kadar zor.. benim için özel insansın nedenmi şu sanal platformda mutluluğumla mutlu olan keyifli ruh halimle mutlu olduğunu vurgulayan hissetiren hemcinslerimden tek insansın.. günümüz yaşantısında vurgulamayı her insan yapıyo sahtesi de harbisi de.. ama her insan bu duyguyu hissetiremiyo önemli olanda o değilmi zaten..

No Pasaran benim için bir insana ne kadar saygı duyulmalı olunması sözünün karşılığı.. seninle muhhabet etmeye başladıktan sonra iç dünyanın ne denli zengin vede değerli olduğunu gördüm bunu düşüncelerini aktardığın yorumlarınla aşılıosun.. seninle ettiğm muhabbetlerden aldığım keyfin yeri başka.. özlediğimi vurguluuorum müsait bi anımızda iki kelam muhhabet edelim.. kaliteli güzel yüreğine iyi davran güzellikler ruhundan eksik olmasın.. daha aktarmak istediklerim vardı ama hareket ediyoruz telefon geldi makina dairesine inmeliyim..

hürmetler dilerim iyi insan sevgiler..

Simdi bu anlatilanlar bizim bildigimiz no pasaran dimi, baska bi no pasaranla karistirmiyosunuz insallah :nopsrn:

Her ne kadar farklı görüşte kişilerin birbiriyle anlaşamadığı, birbirlerine kin ve nefret duyduğu bir ortam olmuş olsa da ki görüş olarak farklı bir görüşe sahip olsak da aynı sofraya otursak, aynı odada kalsak farklı düşüncelerin bizi çatıştırmayacağına inanabileceğim bir yapıya sahip biridir. Kendi düşüncesini başkalarını yönlendirmesi hususunda baskı altına almayan ve bu düşünceyi delilleriyle, örnekleriyle ve sade bir üslup ile söyleyen bir kişiliğe sahip biri olarak gözlemledim.
Küfürlü, hakaret ve tehdit içeren bir mesajına denk gelmediğim, haksız ise haksızlığını kabul eden haklı ise de karşıdaki kişiye ''haklılığıyla ezmiş'' üstünlük sağladığını belli etmeyen biridir diye düşünüyorum :)
Umarım bu tavır ve hareketlerin de ilerleyen dönemlerde de böyle devam eder. :)

Allah lutfeder de hidayet nasip ederse -her ne kadar küfür kıyamete kadar devam edecekse de- (farzımuhal) ateizmi dünyadan silebilecek biri..

Allah hidayet lutfetsin No Pasaran

Kilit konuların kilit ismi.:u3::u1:

Bir suredir konuyla ilgili konuşuluyor bize de her gün soruluyor
Admin olduğu icin gelmiyor havalandimi bize tepeden mi bakiyor acaba diyorlar. Hayir desek de inanmiyorlar o oyle biri degil desek de inanmıyorlar
Belki de hissediyorlar
Demek ki haklilar.
Evet dogru
Admin olduğunuzdan beri sizi goren cennetlik Pasaran bey.
Buyurun gelin bize cennetimizi bahşedin efendim ;sjkh

Espirilerine çok güldüğüm bir bey keklendiğim bile oldu :D

Geçenlerde bir ss de denk geldi hatırlar mısın bilmem pm den reklam yapıyordum banlanmak için sende demişinki yetkili kişiye reklam yapmak pek mantıklı değil eğer banlanmak istiyorsan doğru yoldasın bence güzel demişin öbür adamda demişki o palyaço benim

Bir ara başkasıyla karıştırdığım kişi. Gayette iyi biriymiş. Uzaktan da olsa tanımak güzel.

Haci abi senin o uzun uzadiya giden, icerisinde yuzlerce bilgi barindiran; efendiligini bozmayan ama karsisindaki insani da sahsi fikirleri ile darmaduman eden, ozellikle de siyasi - politik konulardaki yorumlarini ozledim.

- Onceleri hic bu kadar ciddi degildin. Evlendin, bir haller oldu sana.

forumda yorumlarını açtığı konuları takip ederim
çok nazik bir beyefendi bilgili donanımlı yardımsever muhabbeti yüreği güzel bide admin daha ne olsun
kıymetini bilin bence forumsal
sevgiler saygılar mazlum bey

Tüm çirkefliğimle saldırmak istediğim zamanlarda sakinliği, kibarlığı ve akılcı yaklaşımı ile beni sakinleştiriyor. Bu durum hiç hoş değil, kaos ocağıma incir ağacı dikiyor :liv:

Geri