ÜSözlük No Pasaran (Hacı)

Konu sahibi son olarak 51 gün önce görüldü
Bazı insanlar iyiki vardır, kendisi de onlardan biridir.

Sanal alemin en efendi insanlarından.
Reelde de görüştüm aynı buradaki gibi.
Kedici de olmuş..

No Pasaran Kendisi de benim sözlükte belirttiyi gibi yıllar geçtikçe saygı kavramının dahada kuvvetlendiğini ve zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi anlıyoruz..fikir ,görüşü ve duygular aynı olunca dahada sempati duyduğum biri bu adamı sevin hayatınızda artılar kazanırsınız. Iyi ki tanımışım seni hiç eksik olma:)

Yine uğrarım :)

Derin bir kuyu. Diplerine doğru indikce, daha da inmek isteyeceğiniz türden.

Muhteşem ötesi zekaya ve genel kültüre sahip olduğunu düşündüğüm bir iki üyeden biri.

Espri anlayışının yanı sıra sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor oluşuma hayret ederim. Hep.

Sevdiklerine karşı aşırı hassas ve duyarlı olduğunu hayranlıkla izlemişliğim mevcut.

Her ne olursa olsun, her seviyedeki insana içten ve yakın davranışlar sergilemesi sebebiyle mevcut ortamın en ilgi duyulanı.

Bakınız: Ilımlı kişilik.

Yardımsever, yaratıcı ve coşkulu bir karaktere sahip olduğu çok rahat gözlemlenebilir.

Bakınız: Yüce gönüllü.

Geniş düşünce yapısından seviniz. İncitmeden.

Aslında kolayca kırılan ve incinen bir yapısı var ama bunu size hissettirmez.

Zor beğendiğine de değinmeli.

Bakınız: Adam bekar.

Verilmiş bir sözü tutmak, tutulmuş bir sözün devamında da "Ohhh be" demek için yapılmış bir ziyaretten selamlar sevgili dostum !

Yanlış anlaşılmalara ve alınganlıklara rağmen hayatımda var olan pek önemli değişikliklerden asla dostluklarımın etkilenmeyeceğini nasıl ifade ettimse, öyle de yaşıyorum çok şükür.

Bilen bilir, bilmeyen kendi bilir :p

Neyse, nihayetinde seni anlatmaya daha da doğrusu senin bendeki izlenimini cümlelere vurmaya başlayayım.

Bana karşı, içinde samimiyet akan ve ne zaman bir merhaba dese mutlu olduğum dostum. Yıllara dayanan bir tanışmışlık ve yıllar boyunca da çizgisini bozmamış bir samimiyeti vardır bana karşı kendilerinin. İnandığı değerler uğruna inancı bitene değin çabalamaktan çekinmeyen, yüreğinin temizliği ile insana güven veren bir değer. Üzüldüğünde, kızdığında dahi üslubunun tutarlılığı ile tartışmaya meyilli insanları çileden çıkaracak bir iradeye sahip aynı zamanda. Arkadaşlığa, dostluğa, sevgiye ve aşka dair sadakati ve gücü ise 2009'dan bu yana şahit olduğum bir husus doğrusu. Aynı zamanda her ne kadar iletişiminiz azalmış olsa dahi, -güvenini kazanmış ve samimiyetinize inandırmış iseniz- dün susmuşçasına devam eder aranızdaki diyalog.

Uzaklardan bir yerlerden, iyi dileklerini yineleyebilen, mükemmel dinleyiciliği ve anlayışlı duruşuyla her zaman bir merhaba kadar ötemde olabilecek insan. Her zaman kapıları ardına kadar açık bir site sakini olduğumu unutma. Karşılaştığım mucizelere ve güzelliklere, inandığım geleceğe bir an evvel senin nazarında da şahit olmak dileğiyle. Mutluluğu hak eden ve cesaretle arkasında durabildiğin hislerini incitecek insanların yanına yaklaşamamasını temenni ediyorum.

İyi ki varsın.
Sağ ol :)

Pasaran bey nereye kayboldu.
Onursal uyelige geçmiş ben daha yeni farkediyorum noluyor bu foruma arkamizdan ne dolaplar donuyor:anla:

Yazmaya gelmistim. Ustteki uzuun yorumlari gorunce vazgectim :T: cok cesaret kirici. Ne desem o kadar uzatamiycagimi biliyorum :T:
Ben de ''7 yil'' diyip zamani uzatir giderim o zaman :T:

8'mis, olabilir hesaplayamamis olamaz miyim, olabilirim bence :T:

Bir insanın sizden çok çok farklı ideolojilere sahip olması o insanı sevemeyeceğiniz ya da anlaşamayacağınız anlamına gelmiyor. O ateist ben müslümanım, o Beşiktaşlı ben Fenerbahçeliyim. Yeri geldi mi bir müslümandan daha insanlıklıdır, bir Fenerbahçeliden daha iyidir dediğim zamanlar bile olmuyor değildir.

Ben severim Mazlumu. Hem din kardeşim o benim. :p
Mutluluklar din kardeşim. :p

Yazdım mı buraya ya ?

neyse bence espri konusunda forumun üstadı. caps olsun yorumlar olsun vs keşke daha aktif olsa

Sizler böyle uzun uzun yazdıkça ona oturduğu yerden sizin yazdıklarınızı onaylayıp egosunu tatmin eden kiişi. Kendisini fazlaca iyi tanıyan ve artık kendini beğenmişlikte zirve yapmış ukala biri. Bakmayın böyle oludğuna oldukça da pinti. Birde sürekli kendi kendine espri yapıp buna da gülen biri ve karşıda ki için komik mi değil mi hiç önemi yok, neden mi ? Çünkü o espri yaptıysa komiktir ve bunu gülerek onaylattığını düşünür :d Hayatta kendine geç vakit ayırdığı için kaybı çok, yetişmesi gereken çok macera, belkide koşması gereken birçok aşk, içmesi gereken çeşit çeşit içkisi var. Şuan bir yerden yakaladı sanırım. Maceran bol, aşkın en derinden, alkolünde en çarpanından olsun : ))

Kendisi bekardır, arayıştadır. Gördüğü her kıza asılmaz. Sevdiği kıza unicorn ile gelecek kadar hayal dünyası geniş ve zengin :p Çok yakışıklı ve karizmatik bu yüzden katıldığı kokteyllerde bardak içinde havuç ve salatalık en sevdiği atıştırmalık .d Asla havasından ve tarzından yaşam stilinden ödün vermez.

Benimkine de beklerim. Konu başlığım Pentagram ile devam ediyor :D

Bir insan en fazla ne kadar bilebilir arkadaşlar :aeg: Harika bi genel kültür , harika bi zekâ , harika zevkleri olan bi insan.

O anlatsın ben dinleyim dediğim 3 insandan biri. Olayları çok farklı noktalardan yakalayıp ele alabilen birisi. Bu da onda yine harika bi mizah anlayışı olduğunu gösteriyor . Valla ben capslerine, esprilerine falan çok gülüyorum.

Aynı zamanda çok kibar , samimi , başkalarının mutluluğuna -belki kendisinden bile daha çok- değer veren bi insan . Mutlu olun , gülün diye elinden ne geliyorsa yapar .

Mesela birçok konuda uyuşmuyoruz aslında. Ama o konulara değinsek bile gülüp geçebiliyoruz. Geçenlerde ondan öğrendiğim bişey var , aklıma geldikçe kahkahalara boğuluyorum halâ :D

Böyle onu sevmemeniz için hiçbir neden yok , dünyanın en iyi adamı olabilir gözümde. Valla ilk defa birini bu kadar çok övüyorum. Ama her cümlemi noktasına kadar hak ediyor.

Beni Umut Sarıkaya gibi bir insanla tanıştırdığın için çok mutluyum , umarım daha çook şeyler öğrenirim senden No Pasaran ^^
not:(dergi de bitti .d)

Ciddi ve gizemli duruşunun altında esprili ve neşeli biri olduğunu düşünüyorum

Anladığım kadarı ile bensiz iken de boş değil herkese yetecek biri : )))))

yorumları okudukca ona asılasım geldi.az önce ona özel mesaj yazdım hiç oralı olmadı..kibarca kovdu :pdemekki mesafeli ve ne istediğini bilen biri.

Neşesi de yerli yerinde az ve öz olması da. Saygılar.
Tavik mi yumurtadan çıkar, yumurta mı taviktan çıkar? :sırıt:

Geri