Verilmiş bir sözü tutmak, tutulmuş bir sözün devamında da "Ohhh be" demek için yapılmış bir ziyaretten selamlar sevgili dostum !
Yanlış anlaşılmalara ve alınganlıklara rağmen hayatımda var olan pek önemli değişikliklerden asla dostluklarımın etkilenmeyeceğini nasıl ifade ettimse, öyle de yaşıyorum çok şükür.
Bilen bilir, bilmeyen kendi bilir :p
Neyse, nihayetinde seni anlatmaya daha da doğrusu senin bendeki izlenimini cümlelere vurmaya başlayayım.
Bana karşı, içinde samimiyet akan ve ne zaman bir merhaba dese mutlu olduğum dostum. Yıllara dayanan bir tanışmışlık ve yıllar boyunca da çizgisini bozmamış bir samimiyeti vardır bana karşı kendilerinin. İnandığı değerler uğruna inancı bitene değin çabalamaktan çekinmeyen, yüreğinin temizliği ile insana güven veren bir değer. Üzüldüğünde, kızdığında dahi üslubunun tutarlılığı ile tartışmaya meyilli insanları çileden çıkaracak bir iradeye sahip aynı zamanda. Arkadaşlığa, dostluğa, sevgiye ve aşka dair sadakati ve gücü ise 2009'dan bu yana şahit olduğum bir husus doğrusu. Aynı zamanda her ne kadar iletişiminiz azalmış olsa dahi, -güvenini kazanmış ve samimiyetinize inandırmış iseniz- dün susmuşçasına devam eder aranızdaki diyalog.
Uzaklardan bir yerlerden, iyi dileklerini yineleyebilen, mükemmel dinleyiciliği ve anlayışlı duruşuyla her zaman bir merhaba kadar ötemde olabilecek insan. Her zaman kapıları ardına kadar açık bir site sakini olduğumu unutma. Karşılaştığım mucizelere ve güzelliklere, inandığım geleceğe bir an evvel senin nazarında da şahit olmak dileğiyle. Mutluluğu hak eden ve cesaretle arkasında durabildiğin hislerini incitecek insanların yanına yaklaşamamasını temenni ediyorum.
İyi ki varsın.
Sağ ol