Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
serçecim konuyu bilmiyoruz sana diyorum ki şükrullah dayının dükkanına hırsız girmiş demez misin kim bu şükrüllah dayı.cahilliğimize verBöyle konularda bilseniz de bilmeseniz de şu kimmiş bu kimmiş demenize ayar oluyorum Sjsjsj konuya bakın konu içeriği ne :d
İçerik belli ama sadece bu konuda değil tanınan sanatçılarda o kim ki vs diyorlar gülüyorum Sjsjsjserçecim konuyu bilmiyoruz sana diyorum ki şükrullah dayının dükkanına hırsız girmiş demez misin kim bu şükrüllah dayı.cahilliğimize ver
bidaha olmaz inş.
Lari, istedigi zaman ayrilabilir ayni evde yasadiginda. Bir sorumlulugu da yok oyle evlenmek gibi. Bir kere karsindaki insani taniyorsun, nasil yasadigini goruyorsun. O hayat sana gore mi degil mi, karar verip uygulayabilirsin.eh evlilikten farkı ne? yine bir ilişkinin sorumluluğunu alıyorsun, herhangi bir olumsuz durumda yine üzülürsün, yine aynı karmaşayı yaşarsın. evet, ayrılırken bürokratik işlemler var… mesele parasal desem? onun için de çeşitli sözleşmeler var. bilemiyorum bana bu evlilik aşkı öldürüyor meselesi pek bir safsata geliyor.
ille evlilik olmalı meselesi değil, sadece bu klişeyi anlamlandıramıyorum.
bence nilperi istediğini yapsın.
Dini nikaha karşıyım dememiş, resmi nikah yapılmayınca günah mı oluyor?Bunun bir de günahı var. İnsanları ahlaksızlığa teşvik etmemeli. Kötü bir baba örneği. Ve, Cibutiler buna ne diyecek? Adamı istenmeyen şahıs ilan etmesinler. Ülkemizin imajı zedelenir.
Artık dini nikah ta resmi sayılıyor. Vesikalık ve kimlik isteniyor. Birlikte yaşama taraftarları zaten nikah karşıtı.Dini nikaha karşıyım dememiş, resmi nikah yapılmayınca günah mı oluyor?
onu kim diyor? tek çeşit resmi nikah var.Artık dini nikah ta resmi sayılıyor. Vesikalık ve kimlik isteniyor. Birlikte yaşama taraftarları zaten nikah karşıtı.
Lari, istedigi zaman ayrilabilir ayni evde yasadiginda. Bir sorumlulugu da yok oyle evlenmek gibi. Bir kere karsindaki insani taniyorsun, nasil yasadigini goruyorsun. O hayat sana gore mi degil mi, karar verip uygulayabilirsin.
Zaten bu insanlarin dini bir cekinceleri yok, hani toplumun 90%’inda olan kisitlamalar yok hayatlrinda. Bence cok mantikli, pat diye evlenme karari almak yerine, hala daha birbirlerini seviyorlar mi? Beraber yasayinca mutlu olabiliyorlar mi? Hayata nasil yaklasiyorlar? Bir insan bunu en iyi beraber yasayinca anliyor.