Nilperi'nin babası "evlenme birlikte yaşa" dedi. Sizce kızına verdiği tavsiyede haklı mı?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Magazin
Konu sahibi son olarak 598 gün önce görüldü
reisin gitmiştir ismayil abi ona sor kesin 500 milyon hibede bulunmuştur onlara da.

Böyle konularda bilseniz de bilmeseniz de şu kimmiş bu kimmiş demenize ayar oluyorum Sjsjsj konuya bakın konu içeriği ne :d

eh evlilikten farkı ne? yine bir ilişkinin sorumluluğunu alıyorsun, herhangi bir olumsuz durumda yine üzülürsün, yine aynı karmaşayı yaşarsın. evet, ayrılırken bürokratik işlemler var… mesele parasal desem? onun için de çeşitli sözleşmeler var. bilemiyorum bana bu evlilik aşkı öldürüyor meselesi pek bir safsata geliyor.
ille evlilik olmalı meselesi değil, sadece bu klişeyi anlamlandıramıyorum.
bence nilperi istediğini yapsın.

Böyle konularda bilseniz de bilmeseniz de şu kimmiş bu kimmiş demenize ayar oluyorum Sjsjsj konuya bakın konu içeriği ne :d
serçecim konuyu bilmiyoruz sana diyorum ki şükrullah dayının dükkanına hırsız girmiş demez misin kim bu şükrüllah dayı.cahilliğimize ver :)
bidaha olmaz inş.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
serçecim konuyu bilmiyoruz sana diyorum ki şükrullah dayının dükkanına hırsız girmiş demez misin kim bu şükrüllah dayı.cahilliğimize ver :)
bidaha olmaz inş.
İçerik belli ama sadece bu konuda değil tanınan sanatçılarda o kim ki vs diyorlar gülüyorum Sjsjsj

• Üzgün
Tepkiler: Min
Ben isimleri bilmiyorum, yoksa kızın suratını görünce tanıdık geldi. Şarkıcılarda da öyle, şarkıyı dinleyince aaa bu muymuş diyorum.

eh evlilikten farkı ne? yine bir ilişkinin sorumluluğunu alıyorsun, herhangi bir olumsuz durumda yine üzülürsün, yine aynı karmaşayı yaşarsın. evet, ayrılırken bürokratik işlemler var… mesele parasal desem? onun için de çeşitli sözleşmeler var. bilemiyorum bana bu evlilik aşkı öldürüyor meselesi pek bir safsata geliyor.
ille evlilik olmalı meselesi değil, sadece bu klişeyi anlamlandıramıyorum.
bence nilperi istediğini yapsın.
Lari, istedigi zaman ayrilabilir ayni evde yasadiginda. Bir sorumlulugu da yok oyle evlenmek gibi. Bir kere karsindaki insani taniyorsun, nasil yasadigini goruyorsun. O hayat sana gore mi degil mi, karar verip uygulayabilirsin.

Zaten bu insanlarin dini bir cekinceleri yok, hani toplumun 90%’inda olan kisitlamalar yok hayatlrinda. Bence cok mantikli, pat diye evlenme karari almak yerine, hala daha birbirlerini seviyorlar mi? Beraber yasayinca mutlu olabiliyorlar mi? Hayata nasil yaklasiyorlar? Bir insan bunu en iyi beraber yasayinca anliyor.

Nilperişin babası beni görmeliydi fikrini değiştirebilirdim negatif anlamda

Ya bu evliliği savunanlar bıraksınlar bu işleri .d anne baba aile toplum baskısı olmasa bir ilişkiye başlayınca aklınıza gelecek en son şey resmi imza olur. Bir erkekle/kadınla kendi isteğiniz dışında gemileri yakmadan yaşayamadığınız için evililik övmeye gerek yok, çok meraklısınız sanki kredi çekip paraları düğünde ona buna yedirmeye ahah

Bunun bir de günahı var. İnsanları ahlaksızlığa teşvik etmemeli. Kötü bir baba örneği. Ve, Cibutiler buna ne diyecek? Adamı istenmeyen şahıs ilan etmesinler. Ülkemizin imajı zedelenir.

Bunun bir de günahı var. İnsanları ahlaksızlığa teşvik etmemeli. Kötü bir baba örneği. Ve, Cibutiler buna ne diyecek? Adamı istenmeyen şahıs ilan etmesinler. Ülkemizin imajı zedelenir.
Dini nikaha karşıyım dememiş, resmi nikah yapılmayınca günah mı oluyor?

Bu dindarlarin da dini nikah takintisi beni olduruyor. Arkadas, madem dinisini yapiyorsun, resmi nikahi da kiy? Kanun karsisinda bir hukmu yok, dunyanin en namuslu insan profili cizerek, vicdanlarini rahatlatma cabalarina giriyorlar. Sonra da ayni evi paylasan kisilere karisma hakkini kendilerinde gorme curetleri, cildirtiyor beni cidden.

Lari, istedigi zaman ayrilabilir ayni evde yasadiginda. Bir sorumlulugu da yok oyle evlenmek gibi. Bir kere karsindaki insani taniyorsun, nasil yasadigini goruyorsun. O hayat sana gore mi degil mi, karar verip uygulayabilirsin.

Zaten bu insanlarin dini bir cekinceleri yok, hani toplumun 90%’inda olan kisitlamalar yok hayatlrinda. Bence cok mantikli, pat diye evlenme karari almak yerine, hala daha birbirlerini seviyorlar mi? Beraber yasayinca mutlu olabiliyorlar mi? Hayata nasil yaklasiyorlar? Bir insan bunu en iyi beraber yasayinca anliyor.

shini ben zaten bunu anlayamıyorum. ilişki de belli sorumlulukları olan bir şey. aynı eve girince de evlilikten pek bir farkı olmuyor ki. ben farkı anlayamıyorum. mal mülk meselesi bazı taraflarca dert ediliyorsa bu hakları da koruma altına alan sözleşmeler yapılıyor ama konu bu da değil, evliliğin aşkı öldürdüğü klişesi. yani çoluk çocuk girince işin içine bazı şeyler değişiyor, bu nikahlı da nikahsız da olsa, değişir zaten.
nikah olmayınca elbette ki resmi işlemler gerekmiyor ayrılırken. ama işin duygusal kısmı yine yıpratıcı.
ben bunu değerlendirirken herhangi bir çekinceden bağımsız olarak değerlendirmeye çalışıyorum zaten. yani böyle bir süreç geçirmek isteyen elbette böyle bir süreç geçirebilir. bunu sağlıklı bulan insan böyle yaşasın. sadece gerekçeler beni tatmin etmiyor.

Geri