konuyu hortlatmasam , harf deişimide 3 aya düşürülmücekti nerde benim love lerim kisslerim kızlar=?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sana bir güzellik gelmiş, hayırlı olsun.Fikir benden çıktı. Yönetim de uygun görüp revize etti. fjkfjfj
fikir senden cıktıysa fikrin cıktıgı gün neden uygun görmediler bilgilendirme yayınlamadılarda şimdi yayınladılar pekiFikir benden çıktı. Yönetim de uygun görüp revize etti. fjkfjfj
reyhanın bu sözünden sonra aksiyon alıp 3 ay'a indirdiler tabi konuyu hortlatıp, reyhan'ın yorum atmasını saglayan yine benHa imla hatasi olur harf degisimi istenir bence hos görülebilir.
Artık bir şeyler değişmesini istediğimizde Reyhan’ı böyle çağıracağız anlaşılan : dd ;fikir senden cıktıysa fikrin cıktıgı gün neden uygun görmediler bilgilendirme yayınlamadılarda şimdi yayınladılar peki
xd
reyhanın bu sözünden sonra aksiyon alıp 3 ay'a indirdiler tabi konuyu hortlatıp, reyhan'ın yorum atmasını saglayan yine ben
%50 payımı alır giderim hadi eyvallah UASFDAJSJFDQWJEWEwe
Can sıkıntısı.. kjkjkjBen değiştirme hakkı tamamen kalksın derim. Nick değiştiriyorlar ve takip edemediğim için kimle yazıștığımı da bilemiyorum. Nick değiștirmenin mantıklı bir açıklaması varsa lütfen beni aydınlatın.