Netflix önerileri

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Dün bir oturuşta bitirdiğim The Queen's Gambit kesinlikle öneririm, son dönemlerde izlediğim en hoş diziydi

Green Book izleyebilirsiniz .

The Intouchables izleyip sevdiyseniz bu filmi de beğenirsiniz.

mindhunter polisiye türünde tek geçerim.
house of cards da en sevdiğim netflix yapımlarından. gerçi taciz suçlamalarından ötürü kadrodan çıkarıldığı için kevin spacey'in olmadığı bir final sezonu izleyeceksiniz ama yine de değer.

The haunting of Hill House tarzinda bildiginiz kisa dizi var mi?

%3 ü beğenmiştim
The Old guardın da devam filmini beklerim

kıvanç'cığımın yakamozunu ben bir miktar beğendim. kıvanç, ertan saban dışında oyunculuklar bi tuhaf yalnız. özge özpirinçci bile bi tuhaf oynamış. sanki böyle bi oturmamış. bi böyle müsamere havasında. ama izlettiriyor.

Forumlarda en sevdiğim konu : dizi, film önerileri. Oradan milletin zekasini anliyorum Allahim affet :DDDD
Canis 'in önerileri güzeldir.
Bende Wednesday önereyim bari.

The Liberator

İkinci Dünya Savaşı yapımları arasına üst sıralardan giriş yaptı bence. Tarzı epey farklı. Damakta hafif bir Band of Brothers tadı bırakıyor. Tıpkı BoB gibi mini dizi olmasıyla çıtır çerez gibi gidiyor.

8/10

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk
Ben bu tarz filmleri seviyorum. Varsa önerilerinize talibim.

The Serpent'i onereyim ben de. Pek bilinirliği yok sanirim etrafımda kime sorsam izlememis, dahmer kadar popi olamadiysa demek. Hippileri hedef alan gerçek bir seri katilin hayat hikayesi, ben sevmiştim.

images (22).jpeg

netflixi boş verin de succession izleyin güzel dizi.

Yok mu şöyle muazzam dizi önerecek birisi ? Korku ve gerilim kategorisi dışında her şeyi izleyebilirim...

Yok mu şöyle muazzam dizi önerecek birisi ? Korku ve gerilim kategorisi dışında her şeyi izleyebilirim...

Itaewon Class

Pişman etmez bence

71lB0Ng20pL._UF1000,1000_QL80_.jpg

Geri