onceki postlarda bircok diziden bahsedilmis zaten, ben onerilmeyenlerden birkac tane soyleyeyim:
konusu ne kadar ilginizi ceker bilmiyorum ama house of cards. sadece kevin spacey'in muazzam oyunculugu icin bile izlenir. elbette robin wright'i da es gecemeyiz. her ikisi de muthis performans sergiliyorlar.
kara mizah severler icin: bojack horseman. evet bir animasyon. fakat absurd komedi ve dram seviyorsaniz bu dizi tam size gore. izlediginize asla pisman olmazsiniz.
yine insanustu bir animasyon: rick and morty. essiz bir durum komedisi bu da.
narcos falan zaten bayagi populer. izlemezseniz cok sey kaybetmezsiniz ama cerezlik listeye eklenebilir. bunaltmaz ve jenerikleri baya iyidir.
sey var bir de, darphane soygunu mu ne. birbirlerine sehir isimleri takmis soyguncular, para basiyorlar kirmizi tulum giyiyorlar falan. henuz kimse kesfetmemisken buna da mutlaka bi' bakin derim.
benim henuz izlemeyip baslayacaklarim da peaky blinders ve mindhunter.
bu arada netflix'in harika belgeselleri de var ama bununla ilgili onerilerimi de baska bir postta girerim.
-
juju yeterince maruz kalmamisim gibi z nation ve blacklist diyorsun ya hala, valla bravo. sdfshsjsks