Netflix önerileri

Konu sahibi son olarak 15 gün önce görüldü
Simdi herkes la casa de papel diyecektir de izlemeyen yoktur sanirim diyerek diger secenekleri sunayim.

Izlemediyseniz eger;

Umbrella academy
Homeland
The 100
Van helsing

Izleyip begendiklerimdi, tavsiye ederim.

Ne tarz dizilerden hoşlanıldığına bağlı biraz. Çerezlik dizi isteyen birine dark izle demek gibi.

The Dark izleyelim, izletelim. Bence mükemmel. İzlerken biraz ''Neredeyim ben?'' oluyorsunuz ama olsun. Benden tavsiye, uzun aralıklarla bölümleri izlemeyin, sonra ne olmuştu ya diye düşünüp, izlemiyorsunuz.
Stranger Things Kalp Ben.
Çav Bellaaa çav bella çav çav çav La Casa De Papel. İzlemişsinizdir tabi.
Belgesel sever dostlarım için; Sıra Dışı Bir Kaya, Gezegenimiz, Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri,Gıda Suçları, Black Hole Apocalypse (biraz fazla uzay severler için)
Tabi benim vizyonsuzluk örneklerim, sanırım benden başka 3 kişi falan izliyor; Z Nation. Çok çirkin izlemeyin gerçekten.:D
Ve tabi Canım Red'im The Blacklist.( Enchanting :D)
Sırada Another Life var. İzleyeyim bilgi veririm ama kesin gene vizyonsuzluk örneği çıkacak.

Son düzenleme:
The Dark izleyelim, izletelim. Bence mükemmel. İzlerken biraz ''Neredeyim ben?'' oluyorsunuz ama olsun. Benden tavsiye, uzun aralıklarla bölümleri izlemeyin, sonra ne olmuştu ya diye düşünüp, izlemiyorsunuz.
Stranger Things Kalp Ben.
Çav Bellaaa çav bella çav çav çav La Casa De Papel. İzlemişsinizdir tabi.
Belgesel sever dostlarım için; Sıra Dışı Bir Kaya, Gezegenimiz, Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri,Gıda Suçları.
Tabi benim vizyonsuzluk örneklerim, sanırım benden başka 3 kişi falan izliyor; Z Nation. Çok çirkin izlemeyin gerçekten.:D
Ve tabi Canım Red'im The Blacklist.(@enchanting:D)
Sırada Another Life var. İzleyeyim bilgi veririm ama kesin gene vizyonsuzluk örneği çıkacak.

Stranger Things'i Winona Ryder var diye izlemeye başlamıştım. Sonra çok sevdim diziyi...

Aslında bir kaçı dışında zaten Netflix den önce.
Stranger Things - Dark vs güzel diziler ama biraz korku ve gerilim için Tepedeki Ev i dene derim.

Ayrıca Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, İron Fist ve The Defenders dizilerini tavsiye ederim.

The100 bencede izlenir
Sıkılıp sıkılıp geri saran bir dizi

Geri