Forumsal
Forumsal AI
-
-
-
-
Ne izleyelim arkadaşlar söyleyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
The Dark izleyelim, izletelim. Bence mükemmel. İzlerken biraz ''Neredeyim ben?'' oluyorsunuz ama olsun. Benden tavsiye, uzun aralıklarla bölümleri izlemeyin, sonra ne olmuştu ya diye düşünüp, izlemiyorsunuz.
Stranger Things Kalp Ben.
Çav Bellaaa çav bella çav çav çav La Casa De Papel. İzlemişsinizdir tabi.
Belgesel sever dostlarım için; Sıra Dışı Bir Kaya, Gezegenimiz, Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri,Gıda Suçları.
Tabi benim vizyonsuzluk örneklerim, sanırım benden başka 3 kişi falan izliyor; Z Nation. Çok çirkin izlemeyin gerçekten.
Ve tabi Canım Red'im The Blacklist.(@enchanting)
Sırada Another Life var. İzleyeyim bilgi veririm ama kesin gene vizyonsuzluk örneği çıkacak.
Stranger Things'i Winona Ryder var diye izlemeye başlamıştım. Sonra çok sevdim diziyi...
Bende ergen dizisi yorumlarından sonra önyargılı başlamıştım ama ilk sezonunu çok severek izledim.
Ancak 2. sezon da bir o kadar kötüydü malesef.
Aslında bir kaçı dışında zaten Netflix den önce.
Stranger Things - Dark vs güzel diziler ama biraz korku ve gerilim için Tepedeki Ev i dene derim.
Tepedeki ev benim favorim. Klasik korku dizisi olarak düşünmesin kimse harika ötesi bir dizi sonu da çok güzel bitti
Gizem dolu dizileri çok severim. Güzel diziydi. 2. sezonu da sabırsızlıkla bekliyorum.
Nasıl ya ikinci sezon mu çıkacak? Ee bitti zaten dizi şimdi izlemeyenlere spoiler vermek istemem ama bağlandı konu zaten dizide
2. sezon onayı aldı.![]()