Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 143 gün önce görüldü
Bazen detay vermek, konuşurken samimiyet olarak algılansada. Konuşma bitiminde detay veren çıplak, karşı tarafın kürklü olduğu görülür.

:T:

O bir gemici düğümü.
Çöz çöz bitmiyor velhasıl.

Şu saatte bile aklınızda yüzü değil de yüreği olan insanlar varsa, tek kelimeyle şanslısınız demektir.

Nerede ne hata yaptıysak, orayı baştan alalım. Sil baştan yaşayalım deme şansın var mı bu hayatta? Bi düşün bakalım.

Gereksiz ve yerli yersiz tüm neşelerimi, mütemadiyen beni ziyaret eden kaygılarımı, tüm endişelerimi ve dahildir ki sevgimi daima ve dünden, bugünden, ezeli evvelden ne varsa hatıra kalan. Tamamını yarına sakladım.

Çünkü bugün yorgunum. Çünkü yalın ayak yürümek öğretilmedi. Ama öğretilseydi yürürdük. Sesteki kininizi yutmayı da öğretmemiş olacaklar ki hala duyabiliyorum. O yüzden sesteki kin yutulursa konuşuruz. Zihindeki asılsız ve çirkin tahayyüller silinirse doğruyu da düşünürüz. Yorgunum ama bugün. Belki başka sefere. Kimbilir belki yarın, belki yarından da yakın.

:T:

İkisinin ortası olan o nahoş boşluktayım. En zor olanı da bu olmalı. Ne mutlu, ne mutsuz.
Hissizlik.

ozXvjX.jpg

Yine çok hamaratım :hih:

Vefasızlığın yanında yalnızlık çok da sorun olarak görünmüyor bana. Aslında yalnız olmadığını sanıp da yalnız olduğunu görmek büyük bir düş kırıklığı olsa gerek. Hem de bu gece en uzun gece iken. Aşk acısı çekenler, yalnız olanlar sakın ola bir hata yapıp da düşünmeye kalkmasın maziyi. Uyku ilacı alıp uyuyun. En uzun gece hepimize hayırlı olsun :T:

Şu iç sesim bir bedene bürünse, ciddi manada sağlam bir sokak dayağı yer.

İddia ediyorum kahve komasına girmem çok yakın.
Midem üvey evlat muamelesi görüyor resmen.

Pardon ama bizde “güzel” diye, kalbi büyük olana denir. Sizde nasıl?

Günümüzdeki aşkların ya da aşıkların en büyük sorunu kıskançlık ile güvensizlik arasındaki çok ince çizgi. Kıldan ince ama bir o kadar da kılıçtan keskin. Bu çizgiyi tutturamayanlara eyvahlar olsun :wink:

Ne demiş Özdemir Asaf. Konuşmak susmanın kokusudur. Ya sus-git, ya da gel konuş. Ortalarda kalma.

Her fırtınanın sonu dinginliğe gebe. Bunu birkaç kere teyit etmiş bulunuyorum. Yani bu demek oluyor ki. Hayatınızda daha güzel şeylerin olabilmesi için kötü şeylerin olması şart :T:

Ölmüş aşkını neden halâ sırtında taşır ki insan?

Uzaktan yalnizlik gibi duruyor belki ama. - Benimkisi hazırlıklı uzun bir bekleyiş sadece.

Geri