Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 146 gün önce görüldü
Saçma sapan şeyler geliyo aklıma gece gece yaaa. Şebeklik yapsam diyorum, yakışmaz. Ne var ben yapamaz mıyım, yakışmaz mı bana? Kim demiş. Hani şöyle diyorum. Aslında rüyamda gördüm seni, iyi misin? demek yerine. Günler sonra ilk defa rüyamda seni göremedim, iyi misin? desem. Nasıl olur acaba :kiki:

Sokrates demiş ki: Hislerine güven, önüne çıkan şansları iyi değerlendir ve asla denemekten vazgeçme. Yaa tamam da akılsız bir kalbin varsa nolucak, onu söylememiş :T:

Bence ağlayan bir kızın gözyaşını silmeyin, sonra size aşık olur. Bi de başınıza bela. Ya da martıya aşık olan balık gibi gezer ortalarda. Bir umut ya da bir umutsuzluktan meydana gelirmiş insan ya. Şimdi umut mu etmeli, umutsuzluğu mu büyütmeli. Hangisi?

Hayat işte, geç kalmayı affetmiyor. Gör bak seni de hayat affetmeyecek.
Hele ben hiç. Huu kime diyorum ki ben. Bak bak hiç takmıyor bile :T:

[YOUTUBE]TWkEY2AGTQQ[/YOUTUBE]

Birbirimizi yaralamakta üstümüze yok.
Yok yok beni yaralamakta üstüne tanımıyorum. Bu daha doğru bir cümle oldu :T:

Unutan iyileşir diyor, Nietzsche. Ya unutulan ona hiç yazık değil mi?

Aslında, birşeyi ne kadar kendine saklarsan o kadar söylemeye can atıyorsun. Sır, sadece sen biliyosan sırdır. Bir kişiye söylemek bile kırıyor zincirlerini. Bir kişiye söylemek sana özel olmaktan çıkarıyor o sakladığın şeyi. Bir kişiye söyledikten sonra başka bir kişiye daha söylüyorsun belki, yahut o söylüyor bir başkasına.

Sonra senin içinin özel olan normalleşiyor, sıradanlaşıyor, konuşuldukça eskiyor. Söylemezsen de şişiyorsun. İçin sıkılıyor ve patlayacak gibi oluyorsun. Konuşmak istiyorsun, yapamıyorsun. Söyleyiverince de rahatlıyorsun, belki pişman oluyorsun. Yahut mutlu.

Her kim sırrını saklarsa. Muradına çabuk erermiş, ne kadar doğru bilinmez.

Şimdi bazı sırlar vardır saklandıkça yara olur yürekte. Bazı sırlar vardır sunulur karşıdakine. Sunulmalıdır da. Sunulmalıdır ki yürek atmak için yeni sebepler bulsun kendine.

Çevresinde ne kadar sevildiğini, değer verildiğini bilse de insan. Hiç tanımadığını düşündüğü, az tanıdığı belki de. Yeni tanıdığı birinden güzel düşünceler duymasıyla birlikte hayatı farklı bir şekilde anlamlanmaya başlıyor. Çünkü o kişi hiç tanımadan bu duyguları verebiliyorsa, tanıdıktan sonraki verebilecekleri inanılmaz ve muhteşem geliyor hem kulağa hem yüreğe.

Her kim sırrını saklarsa. Muradına çabuk erermiş, ne kadar doğru bilinmez.

Şimdi bazı sırlar vardır saklandıkça yara olur yürekte. Bazı sırlar vardır sunulur karşıdakine. Sunulmalıdır da. Sunulmalıdır ki yürek atmak için yeni sebepler bulsun kendine.

Çevresinde ne kadar sevildiğini, değer verildiğini bilse de insan. Hiç tanımadığını düşündüğü, az tanıdığı belki de. Yeni tanıdığı birinden güzel düşünceler duymasıyla birlikte hayatı farklı bir şekilde anlamlanmaya başlıyor. Çünkü o kişi hiç tanımadan bu duyguları verebiliyorsa, tanıdıktan sonraki verebilecekleri inanılmaz ve muhteşem geliyor hem kulağa hem yüreğe.

vay be çok beğendim:)

Arkamızda koskoca bir karanlık bıraktık ve o karanlıktan hiçbir hikaye kurtulamadı.

Aci ama bazen mutlu olabilmek adına tüm mutsuzlukların tadına bakman gerekebiliyor işte.

Kayıyorum ellerinden, gidişimi hazırla! -dığını bile bilmiyorsun.

Dün gece dudaklarımdan bir adam düşüp öldü, kafamdakilerse adını hiç koydu.

İhanet, başka bi tene dokunmak veya öpmek değil. Kalbinde sonsuza kadar taşıyacağına söz verdiğin birini habersizce kalbinin dışına koymaktır. Başka birinin içeriye girmesine gerek yoktur.

Duyguları o kadar körelmiş ve korlestirilmis ki. Ne beni uzdugunun farkindaydi ne de daha sonradan kendinin uzuleceginin.

Tınısına kapıldığım şarkılar oluyor bazen ve bana aynı bu konunun başlığı gibi zihnime karmaşıklıklar bırakıyor. Nelere kadir şu şarkılar. Ne tuhaf dimi? Mesela ben seni bekliyorum bıraktığın yerde, sen onu bekliyorsun bırakıldığın yerde. O da bir başkasını bekliyor belki bıraktığı yerde. Acaba kim kime kavuşacak olduğu yerde :T:

Ne olursa olsun, yüreğiniz ne kadar kan ağlarsa ağlasın dünya sizin için dönmesini durdurmuyor işte. Hem, ne kadar yakın olursa olsun en iyi arkadaşım dediğiniz kişi sizi en üzen olabiliyor. Onları affetmek gerekiyor. Bazen onları affetmek de yetmiyor, onlara değer verdiğiniz için de kendinizi affetmeniz gerekebiliyor.

-demiş bir şair. Tam olarak hatırlamıyorum ama Can Yücel'di sanırım.

Geri