Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 143 gün önce görüldü
Kalmaya niyetliyken, onun hevesinin olmadığını görecek kadar cesurdum oysa. Ne o kal dedi, ne de git. Sorun da bundan ibaret değil miydi zaten? O hiçbişey demedi, ben de demedim. Velhasıl; korkak olarak yaşamaya devam edecektik...

J.

Anlatınca anlamı kalmıyor sanki, anlasın istiyorsun ama o da anlamamakta ısrarcı. Hep gidendik, hep ama hep giden ama hiçbiyere varamayan....

J.

Güzel hikayeler bitmezdi. Belki de bitmemeliydi, belkide bir güzelliğin bedeliydi...

Artık eşlik etmeyi bırakıyorsan şarkılara, sadece dinliyorsan. Seni eskiden mutlu eden herşeye kayıtsızsan. İşte mutsuzluk da böyle bişey sanırsam.

Ama yine de işte bazı şarkılar hayat kurtarıyor, imdada yetişiyor. Ebru Gündeş'in yeni albümü gibi.

İçimde sevmeye dair istek bırakmayanlara gelsin mi bu gece? Gelsin gelsin. Bana söyleyecek hiçbi söz bırakmayanlara gelsin hatta. En güzelinden bir gece onların olsun.

Başlangıcı yoktur bazı hikayelerin. Keza ne zaman başladığını tam olaraz bilemezsiniz. Fakat bilmemiz gereken en önemli şey, tüm başlangıçların mutlaka bir sonunun olması. Denilenin aksine, her son bi başlangıç yaratıyor mu? -Bilinmez. Lakin her başlangıca bir son yaraşıyor.

Umudunu rüyalar kısmına emanet etmekten korkan bir insan, gecesini de güneşe bırakmaz.

Mesela, imla kurallarına uyarak sevmek, ihmal etmeden özlemek, yüzümün kıyısında elleri olmadığı vakitlerde ölmek istiyorum. Çok mu?

Farkettim de,
bazı insanlar bazı insanların hayatlarının artıklarıyla beslenip,
onların artıklarıyla yaşıyor. Hayat ne tuhaf...​

Hayatımın belli bikaç döneminde hep şunu işittim. 'Anlamıyorum Seni' bu cümleyi işittiğimde içimden hep, Ee kapasite lazım diye fısıldarken buluyordum kendimi. Aslında şu an düşündüğümse şu; meğer boşa geçirdiğim bir zaman dilimiymiş o. Keza, anlaşılmaya çalışmak, anlaşılmak için çabalamak amacıyla harcanan güç asla boşa gitmiyor aslında. Sonucunda yine anlaşılmasan da karşındaki insan önemsendiğini hissediyor. Sense elinden geleni yapmış olmanın verdiği huzuru duyuyorsun. Kısaca, anlaşılmadığınız zamanlarda sukoyvermemek, pes etmemek lazım. Tek önemsenmesi gereken nokta iki tarafında bunu istemesi. Tabi o kişi buna değiyorsa, değecekse.

Burnunuzu kapatıp dalıyorsunuz aşkın içine, hadi bakalım kim daha çok sevecek?

Bazen düşünüyorum da, uzun zaman olmuş bişeylere kafa yormayalı. Gözlem yapmaktan ve satır aralarına hapsetmekten arındırmalıyım kendimi. Avuttuğum yeter kendimi, delicesine sevmeyi tekrardan hatırlamalıyım. Hatırlatılmalı..

Beklemek en doğru karar ise, gelen neden hep yanlış kişi? -Gel de anlat şimdi bunu ona:karaoke:

Hani kumrular havada yanlışlıkla çarpışır da aşık olurlar ya, biz öyle olmayalım olurmu? Lütfen.

Bazı şeyleri siler, eskitir, olduğu gibi bırakır veya daha da güzelleştirir, zaman. Dün olduğu, bugün de olacağı gibi...

Tüm karmaşıklığına, bilinmezliklerine, gizemine rağmen basit varlık işte şu insanoğlu. Çoğu zaman deneyim ve düşüncelerini, hayata bakışını yaşadıkları belirliyor. Geçmişte yaşadıkları ve şimdiye dair olanlardansa ders çıkarıyor. Aslında hepimiz ne yaşadıysak, ne düşündüysek ve neyi deneyimlediyseke onu biriktirip, onu saklıyoruz. Ama ne olursa olsun bir güzelliğe, bir gülümsemeye, içten bi davranışa kanıyordu işte insanoğlu, sonunun yine hüsran olacağını bile bile hemde...

Derinliği olmayan birine dolsanız bile nafile, anlamaz..

Şimdiye kadar gitme be kal diyenlerin hepsi gitti, o yüzden gitme deme bana. Asıl senin kalabilecek gücün var mı onu sorgula. Ama sen bunu dahi yapamayacak kadar körsün. Hatta bir nefes kadar yakındım sana ama sen bunu dahi hissedemeyecek kadar duygusuzdun.

Gun geldiginde ve birileri seni kirdiginda, benim adım değsin aklına.

Geri