Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olası tüm olasılıklara kırgınım. Kırgınım evet. Tüm olumsuzların bende toplanmasına. Ellerimin boşluğuna, boşluktaki çaresizliğime kırgınım. Kırgınım, şiir içip sarhoş olamadığım için. Kırgınım, mutsuz edecek tüm olumsuzlukların kıyama geçerek karşımda dikilmesine, bana meydan okumasına. Ve beni anlamamanıza. Hatta anlasanız da eksik kalacak. Asla tamamlanamayacak olmasına...
Aslında cümle girişlerini dahi yapamacak kadar, hatta tepki veremeyecek kadar yorgun hissediyorum kendimi. Göğüs kafesimde dünyanın belki de en derin çukurunu taşıyorum ve bu boşluk duygusu canımı yakıyor....
Neresinden bakarsan bak güz mutluydu şimdi, ilkbaharsa ağlamaklı. Aklımsa sonuna kadar anı artıklarıyla dolu.. Çünkü çaresiz hayallerimin kestirme bir yolu yoktu.
Duyguların artığıdır yazmak eylemi. Gelmeyenler, gitmeyenler, gidemeyip kalanlar, özlenenler, beklenenler cümle içinde kullanılır. Yazarsın tükenene kadar. Dile dökülmesi çok da önemli değildir, içinden dökülmesi kafidir....
[FONT="]Nasıl yakla[FONT="]ş[FONT="]t[/FONT][FONT="]ı[/FONT][FONT="]ğ[/FONT][FONT="]ı[/FONT][FONT="]nın önemi yoktu. Beni nasıl gördüğünle alakalıydı tüm sorun...
[FONT="][FONT="]Bugün tarihimin en berbat gecesi, cumartesiyi pazara bağlayan.
Kalbime can gerekli [/FONT][FONT="]ş[/FONT][FONT="]imdilerde [/FONT][FONT="]ö[/FONT][FONT="]lmeye ise biraz zaman[/FONT][FONT="]. [/FONT][FONT="]Önce seni öldürece[/FONT][FONT="]ğ[/FONT][FONT="]im i[/FONT][FONT="]ç[/FONT][FONT="]imde, a[/FONT][FONT="]rdından kendimi asaca[/FONT][FONT="]ğ[/FONT][FONT="]ı[/FONT][FONT="]m o sı[/FONT][FONT="]ğ[/FONT][FONT="] c[/FONT][FONT="]ü[/FONT][FONT="]mlelerininin i[/FONT][FONT="]ç[/FONT][FONT="]ine...