Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 142 gün önce görüldü
Dışarıdan bakınca biraz pervasız, az biraz uçarı ruhlu.
Kimbilir, yıkılmış hayalleri ve tükenmiş umutları vardı gizlediği...

Attığımız adımlara dikkat etmeli.
Sonrasında gelip nefesimizi kesebiliyor.
Dilinizin ucunda çok şey biriktirebiliyorlar...

Yanımıza geldiğinde aşk, herşeyi unutuyoruz. Uzağımıza gittiğinde ise hayatı ondan ibaret sanıyoruz.
Çünkü herşeyi onunla göze alabiliyoruz. Daha dün tanıdığımızı bugün kalbimizin baş köşesine koyma cüretini gösterebiliyoruz. Garip....

Bir çoğumuz hayattan bıkmış bir durumda yaşıyoruz, kimselere güvenmiyoruz, aşk denilen şey ayaklar altında. Sevgi denen yalana katlanamıyoruz. İnsanlar bir parça kalan aşkın büyüsünü televizyonlardaki evlilik programlarında tamamen berbat etmiş durumda ve paramparça olan kalbimiz belli bir süre belki de bir ömür boyu aşkı kaldırmaya hiç müsait değil. Hayat hiç adil değil..

Şarkılar susmadığı sürece; unutamayız.

Bundan sonra.
Ne benim kelimeleri biraraya getirecek halim var ne senin beni işitecek bir kalbin.

Ah hayat sana yön vermek ne kadar zor, plan yapmak ise imkansız.
Söz dinlemeyen yaramaz bi’ çocuk gibisin...

Acı çekmemek için kendini kandırmayı tercih eder mi insan? Tuhaf.

Şu benden izin almadan gelip yuregime yerlesen ve adını koyamadığım duygunun ucu sana dokunacak diye ödüm kopuyor.

Hatalarını görmezden geliyorsun, çünkü onu önemsiyorsun, öylemi ?

Bazen detay vermek, konuşurken samimiyet olarak algılansada. Konuşma bitiminde detay veren çıplak, karşı tarafın kürklü olduğu görülür:)

Sana göre bizim hikayemiz, çok kısacıktı belki. Ama biz seninle, bu hikayenin içine birçok cümle sığdırdık...

ozXvjX.jpg

Yine çok hamaratım
:tatlı:

Sorun ne mi? Sorun; sizi hiç tanımayan insanlardan ilgi beklemenin çaresizliği işte. Kısa ve net.

Sonra biri çıkar, mucize niyetine gülücükler kondurur dudaklarına.

Farkedilmesinden korktuğum, biyerlerde gizlediğim hakikat `sen olabilir misin?

O kadar birikmişliğim var ki; ertelenilen herşeyin içine sonradan bir tutam pişmanlık katacağım. Eminim...

O an gelip çattığında şunu hissedersin.
Karşı kaldırımdadır ama beraber yürüdüğündür aslında.
:)

84 yıllık bir gelenegi tarih ettiniz. Korkmayın bu gidişle daha hersey olur. İşte bu yüzden; her geçen gün ATA' ya karşı başım biraz daha eğik. :benmi:

Geri