Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 142 gün önce görüldü
Seçilerek mi geliyorlar, seçerek mi gönderiyorsun Allahım. Bilmiyorum ki.

Bazı duygular, bazı çığlıklar çok tazedir ve biraz da insafsızdır. Kuru gürültülerin içinde kaybolup gider.

MAYETE

Bende hiç eskimeyecek olanlardan. Bak bak doyamadığım keza...

Olası tüm olasılıklara kırgınım. Kırgınım evet. Tüm olumsuzların bende toplanmasına. Ellerimin boşluğuna, boşluktaki çaresizliğime kırgınım. Kırgınım, şiir içip sarhoş olamadığım için. Kırgınım, mutsuz edecek tüm olumsuzlukların kıyama geçerek karşımda dikilmesine, bana meydan okumasına. Ve beni anlamamanıza. Hatta anlasanız da eksik kalacak. Asla tamamlanamayacak olmasına...

J.

Ben şunu biliyorum sadece. Yarım kalacak bir şiir yazmak istemiyorum. Belki de ben yarım bir şiirim beni tamamlayacak olanı bekliyorum...

J.

Aslında cümle girişlerini dahi yapamacak kadar, hatta tepki veremeyecek kadar yorgun hissediyorum kendimi. Göğüs kafesimde dünyanın belki de en derin çukurunu taşıyorum ve bu boşluk duygusu canımı yakıyor....

J.

Eksik olan bir puzzle parçası gibiyim, gücünüz yetermi bilmiyorum. Hayal kurmayı öğretebilir misiniz mesela?

J.

Neresinden bakarsan bak güz mutluydu şimdi, ilkbaharsa ağlamaklı. Aklımsa sonuna kadar anı artıklarıyla dolu.. Çünkü çaresiz hayallerimin kestirme bir yolu yoktu.

J.

Hüznüm, üzerine küllerinin savrulduğu bir aşkın matemine bulanmıştı. Biliyordum.

J.

[FONT=&quot]Ne garip. Binlerce cümle kuruyorum şimdi sana. Sen yine yoksun, duymuyor[FONT=&quot]sun. Duymayacaksın.

[FONT=&quot]J.

[/FONT]
[/FONT]​

[/FONT]

Duyguların artığıdır yazmak eylemi. Gelmeyenler, gitmeyenler, gidemeyip kalanlar, özlenenler, beklenenler cümle içinde kullanılır. Yazarsın tükenene kadar. Dile dökülmesi çok da önemli değildir, içinden dökülmesi kafidir....

J.

İnsan bazen en yakınındakini bile çok kolay kırabiliyor işte.

J.

Bir şehirden ayrılırken şarkının en sevdiğiniz yeri yanınıza alırken, en sevmeye başladığınız yeri orada bırakıyorsunuz, ne yazık ki.

J.

[FONT=&quot]Nasıl yakla[FONT=&quot]ş[FONT=&quot]t[/FONT][FONT=&quot]ı[/FONT][FONT=&quot]ğ[/FONT][FONT=&quot]ı[/FONT][FONT=&quot]nın önemi yoktu. Beni nasıl gördüğünle alakalıydı tüm sorun...

[FONT=&quot][FONT=&quot]J.[/FONT][/FONT]
[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=&quot]Bugün tarihimin en berbat gecesi, cumartesiyi pazara bağlayan.
Kalbime can gerekli [/FONT][FONT=&quot]ş[/FONT][FONT=&quot]imdilerde [/FONT][FONT=&quot]ö[/FONT][FONT=&quot]lmeye ise biraz zaman[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]Önce seni öldürece[/FONT][FONT=&quot]ğ[/FONT][FONT=&quot]im i[/FONT][FONT=&quot]ç[/FONT][FONT=&quot]imde, a[/FONT][FONT=&quot]rdından kendimi asaca[/FONT][FONT=&quot]ğ[/FONT][FONT=&quot]ı[/FONT][FONT=&quot]m o sı[/FONT][FONT=&quot]ğ[/FONT][FONT=&quot] c[/FONT][FONT=&quot]ü[/FONT][FONT=&quot]mlelerininin i[/FONT][FONT=&quot]ç[/FONT][FONT=&quot]ine...

[FONT=&quot]J.[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[YOUTUBE]73-qOiZywLU[/YOUTUBE]

Sen Yoksun. İnan bi tek sen lazımken.
Bir ses ver, yapma. Burada bırakma bizi
.

Doğrusu düşünecek çok şey yoktu. Söylenmesi muhtemel tüm sözler çoktan tükenmişti. Veda cümlesiydi beklenen ama en zoru da o değil miydi zaten?

J.

Bazen bi bakıyorum ki ne duygum var, ne de beni anlatacak bir kelime.

J.

Aynı şeyi düşünüyoruz ama düşündüklerimizi hep kendimize saklamak zorunda kalıyoruz, ne acı.

J.

Geri