Nerede bıraktıysan orada yokum artık ben.

Konu sahibi son olarak 146 gün önce görüldü
Sonra ilk defa gördüğün bir insanın yüzünde kendi acılarına rastlıyorsun, hayat ne tuhaf...

Bazen, üzülmemesi gereken adamlar vardır ve onları üzen kadınlar.

Söylediği sözler ile yaptıkları uyuşmayan insanları anlamıyorum, anlayamayacagım da sanırım..

Özel hissettirmediğin insandan, özel bir davranış beklemen çok saçma olmaz mı ?

Ne istediğini bilmeyen insana yüreğini teslim etme!

Yanlışlıkla tanıdım. Özür dilerim...
-demek istediğim ne çok insan var yarabbim.

mayoz yada mitoz bölünmeyi deneyin belki
bölünebilirsiniz :hih:

Herkes kalbinin renginde yaşar hayatı…
Ve herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere.

Birbirimizden hala kaçıyorduk; birbirimizin harflerine saklanarak hemde!

Vefalı şey şu kahve.
Mis gibi kahve kokuları gelir ya burnuma,
Dostlarım düşer aklıma…

Bir bebek gibiydim senin huzurun eşliğinde büyüyen.
Çirkin olan herşey değişirdi kendiliğinden...
Her adımım sana çıkıyor, seni gösteriyor(du) bana yürümeyi öğrettiğin günden beri.
Koştuğum her sokak başı, çıkmaz yollarım bile ellerine çıkıyor(du) üstelik.

Düş kırıklarımın üzerine basıyorum bazen ve bu anlarda karanlığın ruhuma işkence yapar gibi çöküşünü izliyorum. Sonra da bu hayatta sensizlikle terbiye olduğumu. Ne tuhaf...

Söylediği sözler ile yaptıkları uyuşmayan insanları anlamıyorum, anlayamayacagım da sanırım..

Öyle sabahlar gelir ki tüm kırgınlığını ona yüklersin. Gökyüzünü kaplayan bulutlar hissettiklerini örter, rüzgar sessizliğini bozar, yağmur gözyaşına yardımcı olur. Ve sen, bu senfoninin içinde yarınlarla anlaşmak için masaya oturursun…

Yaşamayı seviyorsunuz anlıyorum da, onu sevdiğiniz kadar da bir kadını sevmeyi becerebilseniz.

Doğru adamı ya da doğru kadını ararken yanlışların da tadına bakmayı ihmal etmiyorlar maşallah.

Duymak istediklerini söyleyince karşındakine, ilerde yalancı çıkıyosun. Dürüst davranırsan bu sefer de bu ona ters. Çözemedim vesselam.

Kimin yarasına merhem olursan ol, iyileştiğinde mutlak surette bir kenara atılacağını bil..

tumblr_ncmbfwN5d71rv1u8io1_500.gif

Hiçbir doğa olayı güzel değil bir yağmur kadar.
Ve hiçbişey güzel değil yağmuru izlerken kahve içmek kadar.

İnsan pişmanlığını korkusuyla aklar mı?
-Aklar.

Geri