ÜSözlük Nef'

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Güvende ve rahat hissediyorum onunla konuşurken.
Manevi annem gibi.
Beni hiç yargılamadan dinleyeceğini, sarıp sarmalayacağini bildiğim bir liman.
Benzer mutluluklarımiz, benzer kayıplarımız var hayatta. En çok sevdiğimse benzer hissedislerimiz var. Yaşasın duygusal olmak <3

bazı duygular için gerçekten de kan bağına gerek olmadığının en güzel örneğisin Muratcım
her ablacım, annecim deyişinde sanki evde kardeşim ya da çocuklarım sesleniyor bana, öyle sahici
son zamanlarda ailenle olan mutlu anlarını görmek çok hoşuma gidiyor, gözümden kaçmıyor
bu konudaki eski.sayfalara baktım neler yazmışsın, çok duygulandım inan..ben mi hissettirdim bütün bunları diye, gözlerim doldu hatta
bir akrep ve yengeç hissedişinden daha muhteşem ne olabilir dimi .p
evrenin muazzam tasarımı .p
her zaman, her şartta, koşulsuz, yargısız kapım açık ♡
teşekkür ederim kocaman

veee hissedişlerin örneğidir bu şarkıııı ♡

bazı insanlardan bahsederken bile gülümsersiniz. ebruşum öyle bir insan. sevgidolu, kültürlü, görgülü, saygılı. en duygusal konuşmaları yapabilirsiniz, en derinlerini de. ama en geyiklerini de jdjd bu kadar sık kahkaha atan bir kadın :d kahkahasını sevdiğim. ay tam bana uygun. seviyorum çok, iyi olmasını diliyorum. istanbul’un en sevdiğim köşesinde bir türk kahvesi içeceğiz. ay lav yu.

Aşağıdaki yorumu yaklaşık 3,5 yıl önce yazmışım nazarımda yine aynı kişilik yine aynı kalite ve duruş seviyorum seni esmer hep mutlu olasın dilerim bir ömür gözünden akan yaşlar mutluluk gözyaşın olur. Çocuğumun olduğunda ve düğünümden sonra ilk arayan ve ilk tebrik eden sendin. dostluğunu asla unutmam
Yerin ve değerin çok ama çok farklı.
seviliyorsun Ebru. (esmer )

Sevip saydığım üyelerden biri gerek forum içerisindeki duruşu gerekse olaylardan uzak kalması daha çok saygıyı hak ettiriyor kendisine

Ayrıca forumun güzel annelerinden dilerim herşey senin ve sevdiklerin için en iyisi olur

İstediğin zaman uğrayanileceğin bir limanın olduğunu hiç unutma sevgili ablam, dostum :bahar:

moai-easter-island-isolated-vector-cartoon-stone-sculpture_105738-1574.jpg

Kendi dünyası olan, o dünya ile mutlu ve huzurlu bir insan. Fazla duygusal, aşırı duygusal ve bence onun en büyük zaafı bu. Tam bir kadın. İşvesi, cilvesi, gülüşü, tarzı, şefkati, güzelliği.
Kızıyorum, yükleniyorum, sinir oluyorum ama işte seviyoruz birbirimizi jdjd
Gönlüm ona karşı çok yumuşak. Kıyamama hissini de yaşıyorum ara sıra. Müdür salatalık yiyor, sesi buraya kadar geldi bu böyle bir ofiste nasıl olabilir kfjd Neyse gönderiyorum bunu böylece, bitirişi yapamadım mucuk

kazıdım tırnaklarlaa, ojemin izinden mütevellit .p

Screenshot_20240510_154428_Snapchat.jpg

Kendi dünyası olan, o dünya ile mutlu ve huzurlu bir insan. Fazla duygusal, aşırı duygusal ve bence onun en büyük zaafı bu. Tam bir kadın. İşvesi, cilvesi, gülüşü, tarzı, şefkati, güzelliği.
Kızıyorum, yükleniyorum, sinir oluyorum ama işte seviyoruz birbirimizi jdjd
Gönlüm ona karşı çok yumuşak. Kıyamama hissini de yaşıyorum ara sıra. Müdür salatalık yiyor, sesi buraya kadar geldi bu böyle bir ofiste nasıl olabilir kfjd Neyse gönderiyorum bunu böylece, bitirişi yapamadım mucuk

sen benim iyi ki'mmmm
her seyi de sana serbest ama çok sev
çünkü ben seni daimaaa ~

Üye sözlüğüne yazma konusunda tedirginim açıkçası
Bundan önce yazmış olduğum bir iki sözlük beni yanılgıya uğratmıştı artık iyice tanıdıktan sonra yazma kararı almıştım lakin size kayıtsız kalamadım Nef’ hanımcığım
Size karşı oldukça narin , hassas,yapıcı ve olumlu düşüncelerim var uzun uzadıya yazmak için bilahare konuya geri dönüş yapacağım……. <3

Üye sözlüğüne yazma konusunda tedirginim açıkçası
Bundan önce yazmış olduğum bir iki sözlük beni yanılgıya uğratmıştı artık iyice tanıdıktan sonra yazma kararı almıştım lakin size kayıtsız kalamadım Nef’ hanımcığım
Size karşı oldukça narin , hassas,yapıcı ve olumlu düşüncelerim var uzun uzadıya yazmak için bilahare konuya geri dönüş yapacağım……. <3

zanacımm çok incesin, teşekkür ederim
duygularımız karşılıklı, tatlış bir pozitiflik (:
her zaman beklerim ♡

Geri