ÜSözlük Nef'

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
En güzel ablalardan o. Hayat boyu güzel kalsın iyi olsun. Seviyorum çok.

Gece gece buraya neden geldim şarkılar duygusallaştırdı belkide bilmiyorum..

İlk sevgilimin adı Ebru.. İsminin bende ayrı bir yeri var hatta izi var gençlik tabi jiletle ismini koluma yazmıştım ufak izleri hala durur.. .p

Hep mutlu ol seni sevenlerle ol ve eskisi gibi aktif ol iyi ki varsın güzel insan..

Süper Mario oynarken bir sürü can kazanıyoruz ya, o canları forumdan birine hediye etsek o listede kesinlikle ilk ikide olacak kişilerden, Nef hanımcım sevgiler...

Gece gece buraya neden geldim şarkılar duygusallaştırdı belkide bilmiyorum..

İlk sevgilimin adı Ebru.. İsminin bende ayrı bir yeri var hatta izi var gençlik tabi jiletle ismini koluma yazmıştım ufak izleri hala durur.. .p

Hep mutlu ol seni sevenlerle ol ve eskisi gibi aktif ol iyi ki varsın güzel insan..

ama çok geç gördüm mesajı ben
nedensiz gel , hep gel Emrecim , sen de hep mutlu ol, teşekkürler güzel dileklerin için
her defasında tebessüm ettiriyorsun, bu birkaç kat fazlası oldu :emoji_heart_eyes:

ismim diye söylemiyorum , unutulacak insanlar değiliz .p

Süper Mario oynarken bir sürü can kazanıyoruz ya, o canları forumdan birine hediye etsek o listede kesinlikle ilk ikide olacak kişilerden, Nef hanımcım sevgiler...

Arifcim çok hoşsun amaaa (:
Teşekkürler, sevgiler benden de çok çok

Necip Beşiktaş'a ne kadar sadıksa Nef hanımcığğıııımaaa forum olarak o kadar sadığız...

hakkında gözlemim ve istihbaratım çok zayıf; gerekçesini bir üst nesilden olmaklığına istinaden olgun hallerine bağlıyorum.
kral tv'de çalan şarkılar eşliğinde cam silmiş olma ihtimalini yüksek buluyorum, zaten o dönemin genç kızları pek havalılardı.
ya da ben küçüğüm diye havalı buluyordum yani emin olamadım afililerdi işte : slslsji
o bahsettiği parkta ip atladım, yakalamaca oynadım.

günümüzde yine afili ve hanımefendi olarak tanımlamakta beis görmüyorum.
yolu ve bahtı açık olsun.

Yeni gördüm @Sux yorumunu, teşekkür ederim vee epey gülümsettin .p
En havalı ve afillisinden sevgiler gönderiyorum (:

Omzuna yaslanayim, tek kelime etmeyeyim, sen beni her zamanki gibi çok iyi anla...

birgün çiçek vermek istediydim kendilerine
netten bir resim buldum gönderdim
gülme krizine girdiydi
noldu dedim
bu resimde tabut varya dedi
du bakim dedim
harbidende varmış
gözden koca tabutu kaçırmışım ya
bak sen şu benim yaptığım işe :d

birgün çiçek vermek istediydim kendilerine
netten bir resim buldum gönderdim
gülme krizine girdiydi
noldu dedim
bu resimde tabut varya dedi
du bakim dedim
harbidende varmış
gözden koca tabutu kaçırmışım ya
bak sen şu benim yaptığım işe :d

o detayı yakalasa yakalasa yine ben yakalardım .p
cenazeme isterim ona göre (:

Güvende ve rahat hissediyorum onunla konuşurken.
Manevi annem gibi.
Beni hiç yargılamadan dinleyeceğini, sarıp sarmalayacağini bildiğim bir liman.
Benzer mutluluklarımiz, benzer kayıplarımız var hayatta. En çok sevdiğimse benzer hissedislerimiz var. Yaşasın duygusal olmak <3

Geri