ÜSözlük Nef'

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Ben açayım o halde :)
Sevgili Nef le aynı gün buraya geldik iyi ki denk geldik,
Kendi halinde içten sevimli sıcak kanlı en azından tanıdığım kadarıyla kalbiyle dilinde ki aynı,
Böyle insanları her zaman çok sevmişimdir umarım daha fazla vakit geçirme sohbet etme zamanımız olur.
Umut,tebessüm,mutluluk her daim seninle olsun.​

Merhaba. ^^
Genel olarak hoş buluyorum tavırlarını, yaklaşımlarını. Tanışmadık; ama sanki tanıyormuşum gibi de bir his geçiriyor. .dddd
Görmekten hoşnut kaldığım insan. Şiir yazıyor.
Hep görmek dileğiyle. Mutlu kal. ^^

Çok nazik ve efendi biri.Sohbet etmesi keyifli. Harika bir mesleği var umarım daha güzelleri de olur :)

Tanismiyoruz fakat seviyeli sakin bilgili mesafeli birisi.

Gordugum kadariyla cok sicak kanli birisi henuz tanisma firsatimiz olmadi tanidikca yorumlarimi surdurucem:)

Bir insanı tanımazsın ama pozitif duygular beslersin..Forumda gördüğüme sevindiklerimden.Bana Kırmızı'yı hatırlatıyor .Nazik insanların kalbi hiç kırılmasın ve mutlulukla dolup tassın.

Yeni üye olmasına rağmen forumda bir çok kişi tarafından sıcakkanlı denilmişse doğruluk payı vardır. Daha çok oyunlarda olması, kişilerle olan diyaloğu ve art bir niyet beslememesi sebebiyle kısa sürede forumda uzun vadeli sevilen biri oldu. Umarım çizgisini bozmaz :)

Forumdaki en nazik avrat olabilir kendisi, kasmıyor doğal ve içten. Kibarlığının ve naifliğinin yanında da sıcakkanlı bir nef var=)

Şair özelliği, sakin yapısı ve sıcakkanlı yaklaşımları sebebiyle henüz yeni üye olmasına rağmen foruma çabuk adapte oldu ve sevildi çoğunluk tarafından. Müzik seçimleri de gayet başarılı, esenle kal güzel kardeşim sevgi ve saygıyla.

Yorumları olgun, şakaları yerinde, sakin bir yapısı var . Kullanıcı adını da beğeniyorum , asil bir havası var. mutluluklar diliyorum efendim:)

Henüz tanışmıyoruz fakat ama Lakin yorumlara nazaran şimdiden sevdim.
Neyse tuttum seni Daha fazla yorum kirliliği yapmak istememekteyim
ALLAH gönlüne göre versin.

Herdaim forumda görmek istediğim biridir (:
Kıymetlidir, sohbeti güzeldir
İyi niyetle yaklaşır herkese
Tertemiz bir yüreğe sahiptir
Kısa sürede tüm foruma sevdirdi kendini
Değerini bilin Nef'in
İyi ki burada (:
Herşeyin en güzelini hakediyor
Sevildiğini biliyorsun Ebru (:

Yorumları okurken Tibet sayesinde adının Ebru olduğunu öğrendim, öyle hitap etmek isterim. ^^
Ebru sessiz, kırılgan ve duygusal birine benziyor.
Kimseyi kırmak istemez hep böyle bi' naif. :bsk:
İyi ki gelmiş, iyi ki tanımışım.
Tebessümün daim olsun canım. :galp:

Tanışmıyoruz, yorumlarını ve karakterini bilmiyorum, hiç takip etmedim, sıfır sohbetimiz olmasına rağmen niyeyse çok tatlı olduğunu düşünüyor ve ponçik bir sevgi besliyorum bu kıza. Ay yine tatlıyım bem.

İlk geldiği zamanlarda ufak çaplı bir soğukluk yaşadık. Fakat görüyorum ki gayet olgun, hayat tecrübesi yüksek, çoğu şeyi aşmış bir kadın. Bu tip insanları izlemeyi seviyorum. Burada olduğu için çok mutluyum.

Sevgiler, saygılar...

Yüreği güzel, bana çok içten ve samimi geliyor,tanıdıkça sempatim daha da artıyor^^ hep mutlu olman dileğiyle esen kal sevgili Nef:cici:

Çok sevenlere +1 daha yazalım.
Ben patavatsizlik ettim, o bana kendisini anlattı. Yüzümü kizartti. (Eminim cevabı verirken niyeti bu değildi.)
Çekirdek ailesinin annesi-babasi.
Yolun hep papatya bahçelerinden geçsin <3

Miribi Nef hanımcığım ben geldim :cici:

99266195a7c26d5b7e1f2e6fc562e75f.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri