ÜSözlük Nef'

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
"Her insan değerlidir."
Fakat bazıları var ki, bunu katlayarak hayata devam ediyor. En güzel yetenek kendini adam yerine koydurmak ve saydırmaktır.
Bu büyük bir meziyettir.
Sevgili Nef de öyle bir imgeye sahip.
Sohbetim olmadı, tartışmam da olmadı.
En ufak sürtüşmemiz dahi olmadı.
İzlemlerim doğrultusunda konuşuyorum. Ve bilmeni isterim ki bana geçen bu güzelliğinin karşılığı olan en temiz hislerimdir.
Sevgiler.

Ebru, vefalı ve merhametli biridir.Kin tutmaz,ön yargılı değildir.Sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur.Ailenle ve tüm sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı ve sevgi dolu yillar gecirmeni dilerim.

Aşırı sempatik aşırı tatlı biri geliyor bana ya annneliğiyle ise göz dolduran birisi seviliyorsunuz Nef hanımcım

Kendisiyle uzun sure once konusmustuk. Yeniden hatirlatmasiyla mutlululuk duydum. Durusunu ve tavirlariyla takdir ettiğim birisidir kendisi. Hafizasi da cok iyidir. Mutlu kalman dileğiyle.

Yılın en sabırlı üyesi, bu konuda oscar ödülü bile var :)
Uyku problemi olmayan, bu yönüyle imrendiğim biri. ( ben bunu yazdım ya hadi hayırlısı )
Tanıdıkça karalarım bir şeyler.

Çok iyi bir kalbi var insanları kırmaktan kaçındığı gibi onlara yardımcıda oluyo (: tamm bi hanımefendi İstanbul hanımefendisi derler ya o cinsten :p

Hemen herkesin ortak düşünceleri olan bir hanfendisi. Ben de ilk gördüğüm günden beri herhangi bir falso görmedim. Güzel konular açıyor, yorumları da güzel. Oğlu ile ilgili mesajları da gülümseten cinsten.

İlk geldiğinden bu yana tavrını duruşunu değiştirmeyen olduğu gibi yaşayan kavga nedir bilmeyen bir hanımefendi. Forumun güzellerinden xd

Sevip saydığım üyelerden biri gerek forum içerisindeki duruşu gerekse olaylardan uzak kalması daha çok saygıyı hak ettiriyor kendisine

Ayrıca forumun güzel annelerinden dilerim herşey senin ve sevdiklerin için en iyisi olur

Çok tatlı, samimiyetine inandığım insanlardan.
Sevdikleri ile bir ömür güzellikler dilerim

Beşiktaş sayesinden tanıştık. Fanatik sandım, değilmiş.
Seviyeli, mesafeli sohbetimizi her zaman koruruz. Çok kibar birisidir.
Bana bir kitap hediye edecekti, iki ay geçti diye hatırlatmak istedim aslında. (:
Zor bir süreci geride bıraktı. Kendine dikkat etmesini temenni ederim.

Ne güzel şeyler yazmışsınız hepiniz, gerçekten bunları hissettiren ben miyim diye düşündüm.
Çok duygulandım, çok mutlu oldum
Bütün mesajları okudum tek tek, kalbimin odalarındasınız hepiniz
Bu platformda çok güzel insanlar tanıdım, tatsız şeyler de yaşamışımdır elbet ama çekmeceye kaldırır kilitlerim sonra böyle şeyleri ben..Hatırlanacak güzel şeyler varken niye yorulsun ki gönlümüz..
Keşke herkes bir arada olsak, tek tek sarılasım geldi şimdi cidden.
Çok teşekkür ediyorum herkese

Fazla kelime kullanmadan anlaşabildiğim insanların yeri özel olmuştur genelde. İyi ya da kötü, hayattaki duygusal tecrübelerimizde de çok ortak yönümüz var.İnsanın ruhuna dokunabilmeyi biliyor.Konuşarak sarılabilir,konuşarak tüm anlaşılmayışlarınızı giderebilir; çocuğuna masumca hata konduramayan, en ufak ışığında fazlasıyla gururlanan,yargılamayan bir anne gibi anne sıcaklığı verebiliyor size. "Bak ben buradayım ve benim için önemlisin" i çok güzel hissettiriyor. Nede olsa harikulade bir Yengeç kadını kendisi (: Çok güçlü bir kadın. İnanıp da başaramayacağı bir şey yok bence. Çocukları çok şanslı . Güzel olan her şeyi hak ediyorsun.
Allah'tan bir zeval gelmediği sürece, iletişimimi koparmayı düşünmediğim biri, özel insan,güzel insan... Her anlamda... Düzenimi kurar kurmaz eskisi gibi daha sık görüşebileceğimiz günleri iple çekiyorum.
Çokça seviliyorsun.

Geri