Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tartisabilmek icin once tartismanin ne oldugunu bilmek gerekir. Goruslerini hakaret etmeden dile getiremeyen kisiyle neyini tartisacaksin. Maalesef bizim gibi forum platformlarinin icersinde yasayanlarin sayisinin her gecen gun azalmasinin en buyuk sebebi budur.
Bilmiyor, bilmediginide bilmiyor. Cok korkunc bir durum. Bu ulkenin genel ozeti gibi birsey, ogrenmekte istemiyor. Acaba? bile demiyor yahu.
Lefty acilan munazara konularindaki kaliteli tartismalarin artmasi gerekiyor, biraz uslup duzeltmeye yardimci olacaktir.
Buna cidden inaniyormusunuz
Son cümlenize??
Inanmakla mukellefim. Olurda bu inancimi kaybederim o zaman burada durmam. Kendimizce verdigimiz emegin almak istedigimiz tek karsiligi kaliteli bir platform haline getirmektir burayi.![]()
Neden?
Çünkü: Herkes kendi doğrusunu, inandığını kabul ettirmeye çalışıyor.
Yeni bir şeyler duyalım, karşımızdaki ne anlatıyor bakalım yok. Dinlemeyi bilmiyoruz ki tartışabilelim.
Tahammülsüzlük, anlayışsızlık hat safada.
cok güzel söyledin, fakat sen de önyargilisin. Yani söylediklerin ile az önce bana davranislarin celisti. bence yani.
ben senden alinti yapmadim, sen de görmedin
(: