Neden çıplak gezmiyoruz?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Güzel memleketimin ne tacizcisi ne de tecavüzcüsü eksik olmadığından insanlar giyinikken bile gereğinden fazla çirkin muameleye maruz kalıyorken çıplak gezildiğini düşünmek korkutucu..
bunu göze alabilen varsa dilediği gibi gezmekte hür tabiki

Kabahatler kanununa göre çıplak gezmek suçtur. Çıplak gezersen suçlu olursun. Sapık yobazların saldırısına uğrarsan da kabahatli sen olursun. Ağır tahrik yüzünden asıl suçlular beraat edecektir. :T: Bazen, acaba bu kanunlar sapıklar için mi diye düşünmüyor değilim.

Güzel memleketimin ne tacizcisi ne de tecavüzcüsü eksik olmadığından insanlar giyinikken bile gereğinden fazla çirkin muameleye maruz kalıyorken çıplak gezildiğini düşünmek korkutucu..
bunu göze alabilen varsa dilediği gibi gezmekte hür tabiki

Memleketimizle alakali degil sorum.
Genel olarak yani. Binlerce yildir neden giyinigiz.
Insanlar neden cok sicak oldugu halde giyinmeyi tercih etmis ve hala ediyor?

Konuda bi hainlik, capanolglu arayanlar oldugunu farkettim.
Aslinda cevaplarin 1 noktada birlestigini göstermek amacim.
bakalim olacak mi? :)

Kabahatler kanununa göre çıplak gezmek suçtur. Çıplak gezersen suçlu olursun. Sapık yobazların saldırısına uğrarsan da kabahatli sen olursun. Ağır tahrik yüzünden asıl suçlular beraat edecektir. :T: Bazen, acaba bu kanunlar sapıklar için mi diye düşünmüyor değilim.

Suç evet çıplak gezmekte hür ama sonucunda yaptırım elbette oluyor kanuna göre
ve bu kurallar kişilerin özgürlüklerini kısıtlamıyor aslında
toplumun sosyal ve ahlaki yönden düzenini sağlamayı amaçlıyor
Maalesef herkes bu duruma farklı pencereden bakıyor

Suç evet çıplak gezmekte hür ama sonucunda yaptırım elbette oluyor kanuna göre
ve bu kurallar kişilerin özgürlüklerini kısıtlamıyor aslında
toplumun sosyal ve ahlaki yönden düzenini sağlamayı amaçlıyor
Maalesef herkes bu duruma farklı pencereden bakıyor

Bak bu çıplak gezen adama 2 yıl hapis istemiyle dava açılmış.
Tek suçu çıplak gezmek. Yani bu kadar insan kesenlere silah veren, sömüren, kandıran, acımasız, çocuk ölümlerini iplemeyen v.s. düzendekiler suçsuz da bu adam mı suçlu?

Bak bu çıplak gezen adama 2 yıl hapis istemiyle dava açılmış.

Tek suçu çıplak gezmek. Yani bu kadar insan kesenlere silah veren, sömüren, kandıran, acımasız, çocuk ölümlerini iplemeyen v.s. düzendekiler suçsuz da bu adam mı suçlu?

İlk mesajımda ne yazmıştım bak
giyinikken bile insanlar neler yapıyor demiştim
ondan kastım zaten senin de vurguda bulunduğun o insanlık dışı davranışları yapan kesimlerdi
aynı şeyi düşünüyoruz yani bu konuda
ama dediğim gibi herkes farklı sebeplerden dolayı bu duruma farklı yorumlar getirebiliyor

Sahsen bende bunu merk ediyorum.
Sahi nedeen ?

Adem baba incir yapragı örtermiş şimdi neden incir yapragi kullanılmıyor:)

Allah, Adem A.S dan beri öyle emrettiginden .p
Adem elbise giymemiştir ki :T: Ağaç yapraklarıyla idare etmiştir. İlk elbiseyi de diken, Adem'in 6. kuşaktan torunu İdris'tir. :T:
İncir veya dut ağacından yapraklarla don yapıp dışarıya çık bakalım :D

Giyinde bakalım diyen abazalar oldukça tecavüzde bu sapıklarda azalmaz bunu bugün daha iyi anladım..

İbret aldim.

Ozgurluk her istedigini yapmak degil, yapmak istemedigini yapmamaktir.

Simdi sana bir muhlet, burdaki anlami cikarinca gel tartisalim.

Pesin uyari : 2. Sinif "Bn de giyinmk istmyrm iste .s" sacmaligi ile gelme. Komik duruma dusersin. Benden soylemesi.

Bkz: şizofrenlerin din takıntısı.
İnanarak nasıl şizofren oldumda bu hafta konuk Lucky. Inandığın kitapta da kafirleri öldürün diyor hadi kelle uçursana madem bu kadar bağlısın.

Geri