Neden çıplak gezmiyoruz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Plajlara gidin yeterince çıplak geliyorlar bence. Ya da dışarda her yerde. Bazen kıyafet giymeyi mi unutmuş dediğim insanlar var o-O

En azından bir karikatür bekliyordum :T:

Hani Özgürlük, kimse bana karisamaz deniyor ya.
Yiyosa, yazin 38 derecede ciplak gezin (kim istemez ki ~),
sizi özgür beyinler siziii :p

Yahu bende isterim sahsen ciplak gezmeyi :D
Ama Yasak !
Dinen de Kanunen de.

Yani yok öyle "kimse kimseye karsamaz" falan.
Karisan karisiyo, hatta daha da ileri gidebiliyo nadiren de olsa :p

Ya zaten herkes o kadar özgür olmasın lütfen =) Bende öyle görmek istemem kimseyi. Birinin özgürlüğü benim özgürlüğümü kısıtlar

Jesse James

Izin veriyorum soyunabilirsin

Ayıp da ondan. :T:
Konuya bak çay demle pff.

Ben gezerim ama toplum bunu kaldıramaz bence.. :d

Bu konuyu o kadar basite indirgemek hata olur.
Hele geyik konusu hiç değil.
Ayrıca Çıplaklık ne modern lik ne de cinselliği on plana çıkartma cabasidir.
Insan lik tarihinden itibaren hep bi ortunme iç gudusu var.
Çeşitli kitalara dağıtıp iklim şekillerine göre insanlar kendilerine bunu yansıtmislar ve bi kültür halini almış.

Zamanla bu kıstas inançlara, yaşam şekline, topluma göre değişkenlik göstermiş ki forumda " kadınların orasını burasını acmasi" diye bir konu var ve konu cinselliğe tahrik etmek amaçlı ya kadar gidiyor insanın algısını yanıltıcı olabilecegini hatirlatmak gerek.

Insanlar kendi tabularıni kendileri yaratıyor .
yıl olmuş 2015 sokakta çıplak gez sana tecavüz etsinler gibi bi cümle bile kurulabilir.

Özgürlük isteğini çıplak dolaşmak istemeye indirgerseniz bu şekilde tuhaf ve komik duruma düşersiniz.

Gerek teori de gerekse de pratikte bir yobazın beyin işlevi özgürlük dendiği zaman çıplak dolaşmayı, laiklik dendiği zaman mini etek giymeyi, namus dendiğinde iki bacak arasını algılar. Bu zihniyetin portresi de şu şekildedir:

8kEnda.jpg

Geri