Nazlı Ilıcak'ın Tutuklanmasını Protesto Ediyorum...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 32 gün önce görüldü
Kadın kendisi yazdığı kitaaplar var FETO üzerine... Bu onu darbeci mi yapıyor...
Kitabı 3-5 yıldır piyasada satılıyor... Bu onu terörist mi yapıyor... ?

Fetö üzerine yazdığı kitaplar yüzünden darbeci, terörist demedim ben kadına. Fetönün yazdığı kitaplar çıkmış evindenn. Suçsuzsa serbest kalır zaten.

Kadın kendisi yazdığı kitaaplar var FETO üzerine... Bu onu darbeci mi yapıyor...
Kitabı 3-5 yıldır piyasada satılıyor... Bu onu terörist mi yapıyor... ?

AOG kimse ona terörist demiyor
bu mahkemede anlaşılacak

Ancak fetö bu memlekette darbe yapmaya
çalıştı,
Bu yüzdendirki,
Fetöyü can hıraş bir şekilde savunup
Muhalif olmanın sınırlarını aşıp
bir militan gibi davranıp
Ekranlarda, yazılarında
gelmiş olan darbeye hizmet etmiş
olma ihtimali çok yüksek

AOG devlet enayi değil
Darbe edenleri, darbecilere hizmet edenleri
yazılarıyla, fikirleriyle
bu zorbalara destek olanlar
bunun bedelini ödeyecek

Sen neden bu kadar rahatsız oldun ki
Kadının çocuğu bile
senin kadar üzülmedi

Fetö üzerine yazdığı kitaplar yüzünden darbeci, terörist demedim ben kadına. Fetönün yazdığı kitaplar çıkmış evindenn. Suçsuzsa serbest kalır zaten.
Hiç mi akılanmaz bir insan... Balyoz ve Ergenekon içinde dediler "Suçsuzsa serbest kalır" ama suçsuz oldukları 5 yıl sonra ortaya çıktı... insanlar öldü, yuvalar dağıldı...
Adalet anlayışınız bu mu yaw... Suçu varsa önce ispat edersin sonra içeriye tıkarsın...
kadın 70 yaşında bir 5 yılı olmayabilir...
Bu vicdanen mantığa sığmıyor...

AOG kimse ona terörist demiyor
bu mahkemede anlaşılacak

Ancak fetö bu memlekette darbe yapmaya
çalıştı,
Bu yüzdendirki,
Fetöyü can hıraş bir şekilde savunup
Muhalif olmanın sınırlarını aşıp
bir militan gibi davranıp
Ekranlarda, yazılarında
gelmiş olan darbeye hizmet etmiş
olma ihtimali çok yüksek

AOG devlet enayi değil
Darbe edenleri, darbecilere hizmet edenleri
yazılarıyla, fikirleriyle
bu zorbalara destek olanlar
bunun bedelini ödeyecek

Sen neden bu kadar rahatsız oldun ki
Kadının çocuğu bile
senin kadar üzülmedi

Demokrat olmadığın içindir...
Yada kendine demokratsın...
Ben adaleti demokrasiyi toplum için istiyorum...

Uzun zamandır tanışıyoruz ve hep şunu dedik ve daha halen diyoruz bunu TSK lağv edilmeli ve yeniden kurulmalı... bugünler kaç bin asker tutuklanmış durumda rakamı bile hatırlamıyorum ve bir kaç binide görevinden uzaklaştırıldı... doğru hareketler bunlar. ama aynı sistemle devam ederlerse yine bir arıza çıkacaktır... bugünler olmaz ama kesin yarın...

FETO cadı avında , iç huzuru için vaz geçilmeli artık demokratik ve şefaf yönetime dönmeliyiz... yüüzde 10 barajı makul seviye düşmüş olsa (3-5%) umudu yitirmezlrdi ve gönülündeki partilere oy verirlerdi... ve darbe marbe olmazdı...

Erdoğan %50yi karşına alarak istedğini yapacağını sandı ve toplumu gererek yöneteceği sandı... taa ki ipler kopana kadar...

Bu iş FETO ile alakası yoktur... Çağıdaşlaşamıyan toplumun kötü yönetilmesidirin sonucudur...

FETO örgütü bastırırız, PKK öldürürüz ama bu zihniyetle devam edersek eğer başka örgütler ortaya çıkacağından eminim...

Geri