Nazlı Ilıcak'ın Tutuklanmasını Protesto Ediyorum...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
70 yaşındaki kadını tutuklanmasını lanetliyorum...

Kadın sadece yazılar yazmıştır... Bu yüzden tutuklanmamlı bir insan...
Aynısı Can Dündar ve diğer yazarlar içinde geçerlidir...

Ali Bulaç örneğin bir cemaat yazarı ama "darbeyi lanetliyorum " diye bir maklae yazdığı için tutuklanmamıştır... Ama bayan Ilıcak "darbeyi bizim klasik askerlerin hastalığı nükse etti " diye yazdığı için tutuklanmıştır...

Bu böyle olmaz... hukuktan ayrılmamalıyıız... artık AKP hukuktan ne bıraktıysa artık...

Bende katılıyorum buna ama Nazlı ilicagi da hiç sevmiyorum...

Yanlış yapan kim olursa olsun cezalandırılması taraftarıyım.
Yaşlı olması ceza almaması anlamına gelmez.
Yazdığı yazılar yüzünden değil ya da hangi tarafta oldugundan da değil.
Ilıcak ın geçmişi o kadar pak değil.

Geçmişi parlak olmayıp yargılanması gereken çok kişi var.

salağa yatmayın. bu gazeteciler yazı yazdıkları için değil, darbe girişimi öncesindeki yedikleri boklar nedeniyle alındılar. destekliyorum.

Bizzat konusunu açacak boyuta gelmişse protesto ediyorsan,3-5 çapulcu topla elinize birkaç bayrak,birkaç yazılı pankart alın birkaç tur atın. Hükümete karşı slogan atın,veya sessiz protesto edip ağzınızımı bantlıyorsunuz orası sizin tercihiniz. Neyin protestosu diye soran olursa darbe başarılı olamadığı için çok üzgünüz protestosu,Darbe başarılı olsaydı burada kutlamak için toplanacaktık protestosu dersiniz.

Bende katılıyorum buna ama Nazlı ilicagi da hiç sevmiyorum...
Bende hiç sevmedim... sevimsiz bir yanı vardı...

Yanlış yapan kim olursa olsun cezalandırılması taraftarıyım.
Yaşlı olması ceza almaması anlamına gelmez.
Yazdığı yazılar yüzünden değil ya da hangi tarafta oldugundan da değil.
Ilıcak ın geçmişi o kadar pak değil.
Bir gazeteci yazıklarından dolayı yanlış yazmışsa tekzip için mahkemeye başvurursun.. Ama hapse atılmaz...

Geçmişi parlak olmayıp yargılanması gereken çok kişi var.
katılıyorum... 4 bakan daha halen fırıldak gibi ortalıkta dolaşıyorlar...

salağa yatmayın. bu gazeteciler yazı yazdıkları için değil, darbe girişimi öncesindeki yedikleri b.lar nedeniyle alındılar. destekliyorum.
Neymiş o yedikleri... Bir anlat bakalım bildiklerini...
Bence bildiğin bir şey yok... sallıyorsun...

Bizzat konusunu açacak boyuta gelmişse protesto ediyorsan,3-5 çapulcu topla elinize birkaç bayrak,birkaç yazılı pankart alın birkaç tur atın. Hükümete karşı slogan atın,veya sessiz protesto edip ağzınızımı bantlıyorsunuz orası sizin tercihiniz. Neyin protestosu diye soran olursa darbe başarılı olamadığı için çok üzgünüz protestosu,Darbe başarılı olsaydı burada kutlamak için toplanacaktık protestosu dersiniz.

Sizin için protesto edenler hep çapulcu mu oluyorlar... ?
Bir konuyu protesto etmek neden hükümete karşı algılıyorsunuz ?
Darbeyi öven biri mi oldu ?
Yazın yersiz ve aşağı duyguyla yazmışsın...

Siir okudu diye zamanin behlinde bilmem kac ay hapis yatan bi c.baskanimiz varken ihanet çetesinin yilmaz savunucusu ilicak icin bu endiseniz niye protestonuzu meydanlara cikip yapmanizi tavsiye ediyorum millet size gereken cevabi hakkettiniz sekilde verecektir emin olun

Ağzina sağlik.

Gazeteci olduğu için tutuklanıyor olsa bir sürü gazeteci var ondan önce.

Bahane Sözlük'e "Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak" diye konu açsam, muhtemelen seni örnek vereceğim. Konu başlığını görünce elle tutulur üç beş bir şey okurum diyordum ama bir şey göremedim.

Oglu bile anne git teslim ol dedi. Yanlis yapiyorsun yanlis yoldasin diye uyardi kadini defalarca. Madem 70 yasinda rahat duraymis kardesim 70 yasinda gibi hareket etsin.

Geri