Nazlı Ilıcak'ın Tutuklanmasını Protesto Ediyorum...

• Kullanıcı AOG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Bahane Sözlük'e "Fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak" diye konu açsam, muhtemelen seni örnek vereceğim. Konu başlığını görünce elle tutulur üç beş bir şey okurum diyordum ama bir şey göremedim.

Artık idare et...
Altını sen doldur... Seni de görelim...

Fetönün yanında kim yer alıyorsa cezalandırılmalı.
Nazlı Ilıcak ın videoları ses kayıtları var .
Suçu olmayan kişi kaçmaz
Artı olarak merak Akşener aylar öncesinden darbe olacağını biliyordu
Tayyip in de videoları E ses kayıtları var.
O da yargılanır insallah

Yurtta sulh cihanda sulh ilkesini yaşatacak kişi.
15 temmuz da herşey değişecek demesi .

Bunları söyleyen babam da olsa ondan da şüphe ederim

Meral Akseneri savunmuyorum lakin o konusmalar hep kesilmis arkasi ve onu var. Yani tam metni dinlemeden yargilamamiz lazim.

15 temmuz konuşmasını izledim ama diğerlerini izlemedim.
O zaman tam olarak neyden bahsettiğini anlayamadım.
O konuşmada 15 temmuz da herşeyin değişecek demesi o an bize sadece mhp içinde bir miting vs düşündürürdü.

Arama motoru acilir nazli ilicak yazilir maksimum uc dakikalik video acilip dinlenir.
Sonra forumsala girilip hain tutuklansin iyi olmus yazilir.
Nazi ilicak'i sevmem ama daha az sevdigim sey;
Gazetelerin sadece spor sayfalarini okuyup burada kultur abidesi kesilenlerdir.

O kırpmalı kesmeli videoyu gülerek izlemiştim .. 15 Temmuz'da neden bahsediyor göstermiyorlar TAM ORADA KESİYORLAR .. Maksat iftira atmak ve sözleri çarpıtmak ..
" Yurtta Sulh Cihanda Sulh " sözünün M.Kemal'e ait olduğunu bilmeyen yoktur ve bazı mitinglerinde bu sözü kullanmıştır Akşener .. Eee darbeciler de kullandı !! Demek ki Akşener'de darbeci ba ba ba !! Sherlock Holmes gibiyiz bee ..

İstersen amuda kalkarak izle.
gülen E destek veren herkes darbecidir art niyetlidir.
Demirel Erbakan Ecevit ,,Erdoğan Arınç Ilıcak Akşener Anavatan vE doğru yol partileri zamanında destek verdikleri için yargılanmalı.

İstersen amuda kalkarak izle.
gülen E destek veren herkes darbecidir art niyetlidir.
Demirel Erbakan Ecevit ,,Erdoğan Arınç Ilıcak Akşener Anavatan vE doğru yol partileri zamanında destek verdikleri için yargılanmalı.

Öyle birileri dedi diye kimse darbeci ilan edilemez .. Önce kanıt ortaya koyacaksınız ..
Saydığın isimler arasında da önce Akşener'i ve Erbakan'ı çıkar zira onun yıldızı hiç bir zaman Fethullah ile barışmamıştır ..
" Ne istedilerse verdik " diyenler bellidir ..

O zaman bu kafayla Fethullah hocaefendiyi de tutuklamasinlar. 77 yasinda. Yazik adama :(

Bunlar durduk yere mi küstüler de yıldızları barışmasın ?
Dünyaya küs olarak mı geldi bu vatandaşlar ?
Neyi kimi savunuyorsun onu anlamadım ?
Darbe yapan ve en ufak bir destek sağlayan kim olursa olsun yaşı ırkı dini farketmez idam edilmelidir.

Bunlar durduk yere mi küstüler de yıldızları barışmasın ?
Dünyaya küs olarak mı geldi bu vatandaşlar ?
Neyi kimi savunuyorsun onu anlamadım ?
Darbe yapan ve en ufak bir destek sağlayan kim olursa olsun yaşı ırkı dini farketmez idam edilmelidir.

Yıldızları barışmadı deyiminin ne manaya geldiğini bilmiyorsun değil mi!
Yıldızı barışmamak ; Aralarında görüş, düşünce ve duygu ayrılıkları bulunup birbirlerinden hoşlanmamak, birbirleriyle iyi geçinmemek, anlaşıp uyuşamamak manasına gelir .. Yani hiç bir zaman iyi olmadılar ki küssünler anladın mı ?
Sen evvela bu isimleri suçlarken HANGİ KANITLARLA SUÇLUYORSUN önce bunu bir ortaya koyacaksın ..
Son cümlende ki genellemene eyvaALLAH ama isim vermeye başladığın zaman doğal olarak kanıtın olmalıdır ..

Eksen: edebiyat mı öğretiyorsun bana ?
O saydığım kişiler şimdi ya da daha öncesinde bu gülen e destek verdiler.
Ben öyle düşünüyorum. Öyle de kalacak bu düşüncem.

Hatta üstüne diyorum ki o saydığım kişilerin çoğu teröre yardım etmiş silah ve para sağlamıştır.
cemaat ve pkk ortak çalışıyordu zamanında.
Ben bunları düşünüyorum sen bana ispatla bunları.

Eksen: edebiyat mı öğretiyorsun bana ?
O saydığım kişiler şimdi ya da daha öncesinde bu gülen e destek verdiler.
Ben öyle düşünüyorum. Öyle de kalacak bu düşüncem.

Hatta üstüne diyorum ki o saydığım kişilerin çoğu teröre yardım etmiş silah ve para sağlamıştır.
cemaat ve pkk ortak çalışıyordu zamanında.
Ben bunları düşünüyorum sen bana ispatla bunları.

Öğretiyorum değil öğrettim bile .. Ne düşündüğün de umurumda değil delikanlı ama düşünceni ifade ediş biçiminde "iftira" varsa tepki de alacaksın bu açıdan şaşırmamalısın ..
Ayrıca iftiranı ispatlamakla yükümlü olan sensin ben değil ..
Yine de gelişme var bak şimdi " o saydığım kişilerin çoğu " demeye başladın .. Akşener ve Erbakan'ın cemaatle ilişkisi olup olmadığının ispatı senin sorumluluğundadır .. Öyle ben böyle düşünüyorum demekle ortaya çıkmaz gerçekler ..

tutuklanmanın yaşı başı mı var ? Suç ayrımımı var ? Eğer bir suçu varsa yatsın çıkmasın bir daha ama suçsuzsa ona göre hareket edilmeli..

Kuyruk acıları olanlar böyle çıkıp konuşuyor
Nekadar yırtınırsa yırtınsın kuyruklarına o tenekeler bağlanacak
Burada darbeci değilim deyip alkış tutanlar az çok biliniyor
Zamanla kimin ne pisliği varsa dökülecek ortaya o zaman sıfatlarına tükürmek için çok kişi olacak rahat olun.

Elbette yaşlı insanlarda tutuklanabilir... 70 yaşında dememin sebebi delilerin olur tutuklarsın...
Ama biliyoruz ki delilleri yok, tutuklarız ifadelerini alırız, nasıl olsa evlerinde ve işyerlerinde yeterince delil bulabiliriz. Bulamayınca ? balyozdaki gibi bir kaç örgüt propaganda koyu veririz, olur biter...
Genel uygulama biliyoruz ki bu, dediğim gibi balyoz ve ergenekon davalarında... 70 yaşı bu yüzden verdim...
Bu kadının tek suçu Fetullah Gülen denilen şahısı yazılarıyla savunmak...

Eğer başka suçları varsa, şu soru gündeme gelir neden şimdi ? suç işlemişse daha öncede alınırdı... değil mi yani... Biraz mantık yürütelim arkadaşlar...

Ayrıca, hükümetimiz Fetullah gülen için dosya hazırladık ve gönderik amerikalılara ve onu bize versin demişlerdi bundan bir iki yıl evvel... Büyükelçi son konuşmasında ne demişti : Türkiyenin öyle talebi yok, bu tekzip edilmedi hükümet tarafından... demek hükümet bizleri yine kandırmış... bizi koyun yerine koyuyor demek...
17/25 aralık olayı 3- 4yıl geçmiş bu sürecin içinde gerçekten bir terör örgüt ise neden PKK gibi terör listesine almıyor... neden bir dosya hazırlayamıyor... aradan 4 yıl geçmiş peh...

Bence bir düşünmeye başlayın... kafanızı kullanın yani... kafa-düşün, ne anlamına geldiğini biliyorsunuz değil mi ?

Geri