Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlaka tek başıma kalacağım bi yer bulmalıyım. Aylarca rahatsız edilmeden kendimi dinleyebileceğim bir yer.

Öyle bıktım ki bu insan denen mahluktan. Ne sözlerimle anlatabiliyorum ne tahammül edebiliyorum artık.

Herkesin gözü dönmüş , pimi çekilmiş bombadan farksız yaşıyorsunuz bu hayatı.

Aramızda ne geçerse geçsin zamanında sevdiğim, yakın olduğum birinin ihtiyacı olduğunda yanında olurum. Benim arkadaşlık tanımım da sevgi tanımım da bu.

Sizin düzeninizle, akıl anlayışınızla, namus anlayışınızla, başarı anlayışınızla bağdaşan hiç yönüm yok. Aranızda dolaşmak için giyiniyorum, hem de iyi giyiniyorum. İyi giyinene iyi değer verdiğiniz için. İçgüdülerimi hiç bir işte uygulamama izin vermediğiniz için. Hiç bir çaba harcamadan bunları yapabiliyorum, bir şey yapıldı sanıyorsunuz.

"Duygular,duygular,duygular.Bırak kentleri,bırak yapıların görkemini,yoksulluğunu,bırak yolları,istasyonları,insanları,yabancıları,sevdiklerini,çocukluğunu,ölen uzaktaki insanlarını,bırak,bırak,bırak içinde seni kemiren seni bırak.Bak nerelere varıyor gökyüzü.Hangi zamanlara.Hangi sonsuzluğa.Git."

Aklını en acı olana, en derine, en sonsuza atmışsan korkma. Ne sessizlikten, ne dolunaydan, ne ölümlülükten, ne ölümsüzlükten, ne seslerden, ne gün doğuşundan, ne gün batışından. Sakin ol. Öylece dur. Yaşamdan geç. Kentlerden geç. Sınırları aş. Gülüşlerden geç Anlamsız konuşmaları dinle, galerileri gez, kahvelere otur - artık hiçbir yerdesin.

İçimdeki kıpırdanışları dinliyorum. Bir şeylere açılmak, bir yerlere koşmak, dünyayı kavramak istiyorum. Dünyanın bize yaşatılandan, öğretilenden daha başka olduğunu seziyorum.

ben hepinizi affettim.zerre kadar hak ettiğinizden değil,sadece ben bu öfkeyle hiçbir yere sığamıyorum. artık tek istediğim sakinlik ve kendi halindelik.

"ki fogja megvalósítani félbehagyott álmomat?"

Bu ara ciddi çok sakinim ya. Ne oluyo bana bilemiyorum.

ben hepinizi affettim.zerre kadar hak ettiğinizden değil,sadece ben bu öfkeyle hiçbir yere sığamıyorum. artık tek istediğim sakinlik ve kendi halindelik.

ben insan kaybetmenin acısını da, insan kazanmanın zorluğunu da biliyorum ama sizin haberiniz yok demek ki ondan bu kendini bilmezlik, başka bir şeye yoramıyorum

[YOUTUBE]/kz9JyjDnmfA[/YOUTUBE]

Düşünmek beni hep yormuştur hala yoruyor.

Salak salak ilişkilerden bıktım usandım.

Kimseyi istemiyorum diye tabela asıp dolaşıcam.

Anı çok güzel yaşamaktan korkar oldum. Bi zaman sonra o güzel anılar yerini acıya bırakabiliyor.

"Ağızdan giren şey insanı kirletmez. İnsanı kirleten ağızdan çıkandır."
"Ağza giren her şeyin mideye indiğini, oradan da helaya atıldığını bilmiyor musunuz? Ne var ki ağızdan çıkan, yürekten kaynaklanır. İnsanı kirleten de budur. Çünkü kötü düşünceler, cinayet, zina, fuhuş, hırsızlık, yalan yere tanıklık ve iftira hep yürekten kaynaklanır. İnsanı kirleten bunlardır. Yıkanmamış ellerle yemek yemek insanı kirletmez."

Nisi credideritis, non intelligentis.
Unless you will have believed, you will not understand.
İnanmayan, anlayamaz da.

çok uzakmışsınız ama sana verdiği hissi bir an bile yanından ayırmamışsın

[YOUTUBE]/DvZIWXxa-3g[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri