Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlüğümün herhangi bi konusu yok ismini eski günlüğüm ismiyle aynı yaptım buraya hoşuma giden gitmeyen şeyleri yazıcam öyle şunu yaptım bunu yaptım değil çoğunlukla

[YOUTUBE]watch?v=YUPA0C60YDE[/YOUTUBE]

bunu dinleyerek huzur buluyorum bi nevi felsefe gibi bişey
Feel the joy of being alive ;
stop chasing shadows,just enjoy the ride

Bundan bi sene öncesi ve sonbahar başlangıcına kadar depresyondan fırlamış biri olarak çok dengesiz tavırlarım vardı her gün 2-3 kişiden hoşlanıp bi başka 3-4 kişiden nefret edebiliyordum duygu değişkenliği diyebiliriz. Bundan utanmıyorum o zamanları da yaşamak varmış :)

Forumlar da özellikle düşman edinmiyorum sadece bazı insanlardan kolay nefret edebiliyorum kafamda kuruyorum hemen bu üye şuna benziyor aynısı hatta direk şablon oluşuyor kafamda elimde değil :)

Nefret ettiğin birini otogar / havaalanı gibi yere bırakmak ne tuhaf ya tek başına araba da gidiyorsun , muhabbet falan sonra gideceği zaman böyle duygulanmış gibi yapıyosun tiksinç :D

Diğer forumlarda 500 postu görmüş günlüğüm burada da o kadar kalır mıyım acaba :D

bunu da dinleyebilirsiniz ilham gelir :) play all tıklarsanız 342 tane şarkı var

[YOUTUBE]watch?v=e5LUNziIMrA&index=3&list=LLifItMKdmh6kmuLXwh2oIdg[/YOUTUBE]

The originals,the walking dead,suits artık başlasın ya sıkıntıdan patlıcam how i met your motherı 5-6 kere bitirdim kalan dizilerin aralığında . Yeni dizi tavsiyesi olan varsa alabilirim :D

Teras katta oturmama rağmen fare gördüm öldürmektense videoya çektim :D terasta ki mangal kalıntılarını yiyordu :D yarın bi teçhizat almak şart oldu boyu yaklaşık olarak iphone 6 plus kadar :D

Batak oyunu bende saplantı gibi bişey pokerden fazla oynuyorum resmen tabi poker daha karlı ama :D kuruçeşme kahvesinde batak oynayıp para kazanma vakti gelmiş :D

kış uykusu byle bsy olsa gerk gecelr agır gecıyo baska meşgale bul =)

Canım çok sıkılıyor ya . Baya alkol aldık bugün ama eve dağılınca kötü oluyo o ortamdan sessizliğe . Sevgilim yok belki de ondan . Büyük ihtimal ondan .

Adolf Hitler, otobiyografisi olan benim kavgam'da, "Eğer liderlikte kalmak istiyorsan ülkeyi korku altında tutmalısın. Sürekli komşu ülkelerin saldırı hazırlığı içinde olduğuna, saldırmak için hazırlanan ülkeler olduğuna dair dedikodular yaymalısın." diye yazmıştı.. İnsanlara huzur verme çünkü huzurlu toplumlar politikacıları önemsemez. İnsanlar gerçekten huzurluysa, politikacılar anlamsız olur. Eğer insanları sürekli korku içinde tutarsan politikacı güçlü olur.Ne zaman bir savaş olsa, politikacılar büyük insanlara dönüşür. Churchill, Hitler, Stalin ya da Mao; bunların hepsi savaşların birer ürünü. Eğer İkinci Dünya Savaşı yaşanmasaydı ne Winston Churchill, ne Hitler, ne de Stalin olurdu. Savaş, topluma hükmetme, lider olma fırsatı sunar, ortam yaratır..
OSHO

Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışveriş ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer yaşadığını ispat edemezsen,bir istatistik olarak kalacaksın...

Adımı koymaya cesaret edemedi hiçbir kul... Ben kendime ucube dedim ...
En çok şarap içmeyi sevdim ...
Şişenin dibine bakıp , kırmızı saydamlıkta intiharlar düşledim...
Soğuk yatakların pis çarşafları gibi lekeliydim ben !

Savaşmayı ‪#‎sevap‬, sevişmeyi ‪#‎günah‬ saydığınız akıldışı inançlarınızla cehenneme çevirdiniz dünyayı..!
Savaşmanın ‪#‎ölüm‬, Sevişmenin ‪#‎yaşam‬ getirdiğini unuttunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri