Narsist Depresif

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle allengirli işlere gerek yok ya "slm" bile yazsanız bu kız bana yürüyor deyip koşarım zaten. Kendimi biliyorum ben :liv:

1.5 senedir peşinden deli gibi koştuğum hatuna ulaşmanın verdiği sevinç mutluluk ile 3-4 gündür uçarken, beklenmedik bi kız arkadaş hislerinden bahsetti. Ve benim gönlüm ona kaydı gibi.

Şimdi **Spam/Adversiting** gibi hissetmekte haklı mıyım acaba ? Maymun iştahlı olduğumu sanmıyorum ama bu ne birader ? Elde ettiğim için değeri mi kalmadı eski sevgilimin ?

Bide eski sevgilim ile aramız son gün biraz bozuktu üstüne bu kız yazınca birden öyle bi hoşlantı oldu bende. Acaba gurur mu yapıyorum ?

Kafalar yine jüpiter.

Ruh hastasıyım kabul .

Fakat bana kalırsa burada kasım kasım kasılacağıma , kendimi bişey sanmak için veya kendimi birine ispatlayacağıma deli taklidi yapmak daha mantıklı geliyor ya.

Yani bu kasıntı sebebi nedir şurada toplasan 15-20 kişiyiz hep bi laf sokuşmalar sanki ortada gizli saklı varmışta sanki 500 online varmışcasına laf atıyorsunuz anonim şekilde vs.

Lan valla komiksiniz yapmayın etmeyin ya burada istediğinizi kişi olabilirsiniz. Ol eğlenceli biri bilinmeyen yönlerini keşfet vs. Neyse ya banane

kızdım bağırdım ama ben sadece bir anlam aradım.derdim düzeltmek değil sevilmek hiç değil,elle tutulur bir cevaptı ama artık anlamı kalmadı.

bir şeyler sürekli benim çabamla olacaksa hiç olmasın daha iyi.bana yapılan yanlışları da ben düzeltemem,kimse kusura bakmasın.

insanın sevildiğinden emin olunca yürüyüşü bile değişir.daha dik daha kendinden emin,ben düşmem tavrıyla.sen bir daha öyle yürüyemeyeceksin.

Kendime bile uzaktaydım düştüm epeyce
Belki öptüm, belki sevdim, belki senden bahsettim
Ne farkeder?

Hayatın ve benim en **Spam/Adversiting** olduğum dönemdeyiz.

Sadakatsiz hissediyor :(

Bugün senden seneler geçmişken seninle en güzel günlerim geri de kalmışken , bana böyle bi günü layık gördüğün için teşekkür ederim.

Bugün dudağının kenarından öptüm ya sanki hayat o an bi gidip geldi, veya giden gelen şey kalbimdi aklımdı bilmiyorum . Ama çok şiddetli bişeyler oldu sanki daha önce saatlerce öpüşmemiş gibi çok farklı bişeymiş. Sevipte dokunmaya, korkutmaya ve incitmeye çekinmek çok değişikmiş.

Olmayacaktı, olduramadım zaten olmadı da.

Bazen bazı şeyleri olmadığı yerde bırakmak gerek.

Yola çıkmadan önce ölelim diyordunuz yarı yola gelmeden dönelim diyorsunuz iki benzinlik arası mesafe için çok büyük laflar ettiniz.

Hiç kimseyi iplememeyi, hiç kimseden medet ummamayı , ilgisiz bırakmayı, kimseye güvenmemeyi ve sadakatsizliği sen öğrettin .

Şimdi sana neden aşık olduğumu bana aşık olan insandan anlıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri