Narsist Depresif

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bütün bağımlılıklarıma aşığım.

dumansız hayat renksiz.

alkolsüz hayat zevksiz.

Tatildeyim canım sen nerelerdesin asıl özletme kendini bu kadar :) Medusa

Beni banlayan da köylüdur bu arada kıskanç herif anca ağlamaya yararsiniz

sabri-komik-caps.jpg

Ahah iyiymis cuno.

Sabir ver yarabbulalemin uzun yolculuk yapiyorum

Otobüs yolculugu sevmesem de seninle istanbuldan rizeye giderim niye biliyo musun çünkü seni seviyorum

Görüyorum ki iyi niyet gösterdiklerimiz bizi boşluktayken vurmaya kalkıyor.

Sizin gittiğiniz yolların hepsini kör halimle geçerim. O yüzden boşuna yormayın.

En kısa zaman da canımı almalısın tanrı. Çünkü kendi çizdiğim sınırları kaldırıp darmadağın ettim.

Ben bugün ve ilerisi için yapacaklarımdan mesul değilim.

Ekim dönüm noktası. Buraya not düşeyim.

p.s : buraya yazdıklarımın forumdan kişi ve kişiler ile alakası yoktur bazı arkadaşlar zıplıyor sonra biz zıplayınca auu ne auu ** ?

Her sene 6 ay böyle geçmek zorunda mı ? Çek şunu çıkar içimden. Benim gücüm kalmadı.

Türkiye de ki son 1 ayım.

Bu 1 ay içinde izmir ve kıbrısa gideceğim. İzmir de araba işleri var. Paramızı aldıktan sonra Kıbrıs Acapulco yapacağız 5 arkadaş. Hepsi kız arkadaşıyla ben yine sap :)

Aradığım şeyi buldum tabii bu ara mutluyum . Ama bulur bulmaz 6 ay ayrılık bizi bekliyor olacak.

9 aydır dönüm noktası olarak ifade ettiğim Ekim ayına çok az kaldı artık.

Tüm kozları oynama vakti. Unutma Erkal.

Yorucu geçen 6 İstanbul gününden sonra nihayet 9 günlük tatile çıktım. Bi mola yerinde uyumak üzereyim. 1-2 işimden sonra tamamen tatile odaklanabileceğim. Çok sevdiğim iki insan beni bekliyor sabah orada olurum sanırım az bi yol 400km kalmış.

Her sene aynı yerde tatil yapıyor olmak ayrı keyif bekleyenim çok oluyor :) Tek sorun Kıbrıs'a vaktim yetecek mi ? Bu sene kumarsız geçsin istemiyorum.

Velhasıl kelam bekle beni İzmir .

Canis Major cum.
Ingilizceni geliştirmek istiyormusun?Sana bir kıyak yapmış Sevtap aplan:D

[YOUTUBE]/3atMXIKiu68[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri