Birini sevmek neye yarar ?
İnan hiç bilmiyorum. Fakat onda olan herneyse mesafe dinlemez bir şekilde kalp atışlarımı hızlandırabiliyor, üstelik sadece hayaliyle. Var sen düşün yanındayken olan hislerimi.
Ama tam 1 senedir sadece uzaktan görebildim.
25 yaşındayım ve sadece bir kişiyi çok sevdim ne mi yaptı gitti . Herkes gider mi ? Evet o gittiyse herkes gider. Giderken öğrettiği şeye minnettar sayılırım ; kimseye güvenme , bir gün kendi ellerin bile seni boğacak.
Neden unutamıyorum değil de neden unutmuyorum onu sahiden bende bilmiyorum. Belki bu yaşta çoğu insanın gıpta ettiği şeylere elimi uzatmamla ulaşabiliyorum. Fakat tat alamıyorum ben, ne ilişkilerden ne de muhabbetlerden. Aylardır evden çıkmadan hayatımı idame ettiriyorum. Daha doğrusu nefes alıyorum işte.
Depresyona girme sebebim olmasına rağmen D'sini duyduğu anda terk etmesi benim en büyük yaram olarak kaldı. Ama ne biliyo musun ? Herşeye rağmen ne kadar acı şekilde bırakırsa bıraksın o benim için herşeyden üstün vaziyette.
Evet mani döneminde ona hiç yazmadım , yazmak istemedim çünkü hiç mümkünatı yok barışmamızın. Velhasıl kelam benim mani dönemim 5-6 ay güzelce geçti gitti şimdi ortada bi yerdeyim ne depresyon ne mani yani enkazı kaldırma vakti...
Ama tek başına kalkmaz bu enkaz, benden sonra biriyle beraber biraz konuştuk evlenecekmiş

Yani dünyalar kadar bile sevseniz o istemediği sürece sadece kenar süsü olabiliyorsunuz . Benim en büyük aptallığım seni tanımak oldu. Seni tanıdım tanıyalı ileri bir adım bile atamadım hep geriye götürdün ama olsun adı üstünde aptallık bu. Aşk zaten koca bi hezeyan . En azından benim için öyle bir daha asla beni tanıyan az çok bilir iradem çok kuvvetlidir asla dediğim birşey her zaman asla olarak kalır.
O hariç kimseyi sevemeyeceğimi bile bile yuvarlanıp gidiyorum. Neyse onu sevmek neye mi yarar demiştik ?
HİÇ BİŞEYE.
Kimi seversen sev , ne kadar seversen sev o seni hep ama hep zaaflarından vuracak. Tökezlediğin anda dik duranı tercih edecek. İnsanoğlu işte böyle bi kahpe o minnacık beynini kahpelik hariç kullanamıyor.
He onu sevmek neye mi yarar ?
Benim için nefes almaya yarıyor hala bu havayı soluyorsam onun hatrına belki bir gün barışırız uğruna.
Onu sevmek mi ?
Evet sizi bilmem ama benim yaşamama yarıyor.