Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Her türlü gelecek o itemler GM'ler item satışı yapacak.
KO'da artık para konuşuluyor.

Kanka bunda türk gm olarak sadece bizim ark efe var DeaconFrost onunda öyle şeylerde gözü yok . O yüzden sanmıyorum he olursa da ilk +10 +9 itemleri ben alırım :D

Kanka bunda türk gm olarak sadece bizim ark efe var DeaconFrost onunda öyle şeylerde gözü yok . O yüzden sanmıyorum he olursa da ilk +10 +9 itemleri ben alırım :D

Ben söyleyeyim sen duymadın say, ama KO değişmez

Makarov Nasıl gidiyor. Birde koxp var mı?

Power up store kullanıma yeni açıldı . Fakat 40$ limit var sadece exp pre çekebildim. Çıldırmak üzereyim. Premium pot veya genie alamadım. Elle kasıyoruz team speakten sürekli sövüyoruz. Sinir hastası oldum ilk günden vaziyet bu . Koxp çıkmış expbot çıkarmış fakat gmler sürekli online kullanamaz kimse.

Power up store kullanıma yeni açıldı . Fakat 40$ limit var sadece exp pre çekebildim. Çıldırmak üzereyim. Premium pot veya genie alamadım. Elle kasıyoruz team speakten sürekli sövüyoruz. Sinir hastası oldum ilk günden vaziyet bu . Koxp çıkmış expbot çıkarmış fakat gmler sürekli online kullanamaz kimse.

Genie yakında çıkabilir. 40 dolar limiti steam kaynaklı olabilir. Koxp için üzüldüm ama.
Savaşlarda bdv veya ft de olursa oynanmaz

Genie yakında çıkabilir. 40 dolar limiti steam kaynaklı olabilir. Koxp için üzüldüm ama.
Savaşlarda bdv veya ft de olursa oynanmaz

Savaşlarda koxp kalkalı 2-3 sene oluyor hacım. 40 dolar limiti aynen öyle steam kaynaklı. Ama knight ona bi çözüm bulur genie alamadık bekliyoruz öyle.

Savaşlarda koxp kalkalı 2-3 sene oluyor hacım. 40 dolar limiti aynen öyle steam kaynaklı. Ama knight ona bi çözüm bulur genie alamadık bekliyoruz öyle.

Yok be hacı savaşlarda pedal son surat devam ediyor. Wall hack te öyle

suits başlasa artık ya. Aylardır bekliyoruz

Çok önemli işler var ben yine uykusuzum. Karnım çok aç ayriyetten sigaradan boğazım ağrımış. Kayıtlara geçsin çok yakında hastayım.

Cok yoruldum cokkk 8 saat araliksiz direksiyon basinda :(

Artık birşeyler zevk versin bana. Classiic abi esp kapatınca böyle oluyor iyi mi :)

[YOUTUBE]watch?v=jR4KX4QcxjE[/YOUTUBE]

Şubat bütün cenabetlikleri ile üstüme geliyor yine. Çevreni tanımak istiyorsanız para değil anahtar verin nasıl g** baş attıklarını görünce insanlıktan soğuması çok basit geliyor. Neyse dinleyelim rahatlayalım.

[YOUTUBE]watch?v=lg2YGOKLovM&index=6&list=LLifItMKdmh6kmuLXwh2oIdg[/YOUTUBE]

bugün varsin yarin yoksun
kocaman bir ciglik olsun
benim derdim senin olsun
bilen bilsin duyan duysun .

allahı gibidir ve tektir ATASI.

[YOUTUBE]watch?v=3wwf30zyIXA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]watch?v=4nvigoF4mTg&feature=share[/YOUTUBE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri