Narsist Depresif

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumblr_mxew0eOH8Q1qljj91o1_400.gif

son maaşım yatmış :SDFS:FS:FSDF:SADF:S şirket batıktan çıkmış ulan sabah sabah poğaça nasıl alıcam diye düşünüyodum şimdi brunch yapıcak param var :G

bana işsiz güçsüz diyenlere gelsin boş gezenin boş kalfası diyenlere gelsin çok kırıldım :l

En iyisi uyumak benim moralimi 10 dakika da bozdun yine . Bıranç mırançta etmiyorum uyuyorum.

uyuyamıyorum iyice lal oldum. Neyse bi deneme daha yapayım gece hortlarım

Umay rica ederim bu kış gününde içinizi ısıtabildiysem ne mutlu :P bu arada klipteki kıza 200 bin lira ödemişler :(

Kullanışlı şeyler almaz ki hatunlar . Genelde çakmak , parfüm , gömlek bunun haricinde dayanıklı olarak saat alıyolar onlarında kordonu kopuyor falan . kısaca hiç kullanmak nasip olmadı :D

Kahkaha attım ya : DDDDD Ne bekliyorsun ne ne ne kapına porchemi çeksin :D

Kahkaha attım ya : DDDDD Ne bekliyorsun ne ne ne kapına porchemi çeksin :D

Ben aslında hediye sevmiyorum inan ki . Özellikle doğum günümde tek aldığım güzel hediye arabaydı mezuniyet + doğum günü için . Onun haricinde hep belirli günde alındığı için bi anlamı yok . Bir zamanlar platoniğim vardı o bana çikolata kutusu yapmıştı ama öyle çikolata ben hayatımda yemedim o çok özeldi tabi çikolar bitince kıza uyuz oldum konuşmadım onunla :asd:

Ben aslında hediye sevmiyorum inan ki . Özellikle doğum günümde tek aldığım güzel hediye arabaydı mezuniyet + doğum günü için . Onun haricinde hep belirli günde alındığı için bi anlamı yok . Bir zamanlar platoniğim vardı o bana çikolata kutusu yapmıştı ama öyle çikolata ben hayatımda yemedim o çok özeldi tabi çikolar bitince kıza uyuz oldum konuşmadım onunla :asd:

Demek ki senin bir önceki mesajında kullandıgın 'kullanışlı kelimesi aslında gerçek anlamını içermiyor. Yani senin aşık oldugun şahıstan gelen her şey ama her şey kullanışlı. =)

Demek ki senin bir önceki mesajında kullandıgın 'kullanışlı kelimesi aslında gerçek anlamını içermiyor. Yani senin aşık oldugun şahıstan gelen her şey ama her şey kullanışlı. =)

senden korkulur ince mesajları çabuk alıyosun :D çok mu dizi izliyosun bakim napiyosun

Bu kuponlar yatarsa kumar bağımlılığı için destek almayı düşünüyorum.

ya herro ya merro .

Direksiyon başında uyumama ramak kalmıştı. Neyse ki sağ salim geldik çok şükür. 30 saati buldu uyku düzeni oturtucam diye komple yeni bir uyku modeli oluşturdum. Az önce öldürdüğüm fareyi apartmanda gördüm belki dejavu belki ölenin annesi babası öyle yatıyorum ben.

Başarı hamile kalmak gibidir,herkes tebrik eder ama kaç kere seviştiğinizi kimse bilmez. Aslı daha ağır söz ama buraya yazmayalım ayıp olur.

çok sevdik be.
her fırsatta dile getirdik, sonra "söylemek" yetmez "hissettir" dediler. onu da yaptık.
hissettirdik be kardeşim.
biz sevdik, onlar sevildi. gönülleri büyüdü.
en sonunda ne mi oldu kardeşim?
yetmedi.
bir zamanlar 'sensiz yaşayamam' diyenler, 'seni kırmak istemiyorum' deyip gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri