Canis Major
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Umay rica ederim bu kış gününde içinizi ısıtabildiysem ne mutlubu arada klipteki kıza 200 bin lira ödemişler
![]()
200 bin nedir ya adam onunla cehenneme gidiyor farkında mısın heheheheh![]()
![]()
![]()
Sözleri kızı gördükten sonra yazmış olabilirya da 200 ü verdikten sonra bi zahmet gitsin yani hahaha
Kullanışlı şeyler almaz ki hatunlar . Genelde çakmak , parfüm , gömlek bunun haricinde dayanıklı olarak saat alıyolar onlarında kordonu kopuyor falan . kısaca hiç kullanmak nasip olmadı![]()
Ama onunla cehenneme giderken cennetteki hurilerden oluyor haberi yok eheheheh : DDD
Kahkaha attım ya : DDDDD Ne bekliyorsun ne ne ne kapına porchemi çeksin![]()
Ben aslında hediye sevmiyorum inan ki . Özellikle doğum günümde tek aldığım güzel hediye arabaydı mezuniyet + doğum günü için . Onun haricinde hep belirli günde alındığı için bi anlamı yok . Bir zamanlar platoniğim vardı o bana çikolata kutusu yapmıştı ama öyle çikolata ben hayatımda yemedim o çok özeldi tabi çikolar bitince kıza uyuz oldum konuşmadım onunla :asd:
Demek ki senin bir önceki mesajında kullandıgın 'kullanışlı kelimesi aslında gerçek anlamını içermiyor. Yani senin aşık oldugun şahıstan gelen her şey ama her şey kullanışlı. =)
senden korkulur ince mesajları çabuk alıyosunçok mu dizi izliyosun bakim napiyosun