Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
konuya yazmışım zaten, üstüne ekleyelim o zaman... kek kokusu, hazır kahvaltı kokusu...
shini o neymiş öyle tarifini isterim, karnabahar <3
Gayet de guzel koktu bu hali. Haslama veya yemegi guzel kokmuyor haklisin ama firindaki halleri hos oluyorKarnabaharın güzel kokma ihtimali yok, kendini kandırma p
Evet güzel bir tarifmiş denemek lazım.Gayet de guzel koktu bu hali. Haslama veya yemegi guzel kokmuyor haklisin ama firindaki halleri hos oluyor
Sen yemek yapabiliyor musun ki f5? Hos, benim bile yemek yapabildigim dunyada herkes yemek yapabilir .pEvet güzel bir tarifmiş denemek lazım.
Yapabiliyorum ama başkası yapınca daha çok seviyorum, hiç bu işe emek vermek istemiyorum.dSen yemek yapabiliyor musun ki f5? Hos, benim bile yemek yapabildigim dunyada herkes yemek yapabilir .p
Konudan cikacagim ama bir de kabak lazanyasi var .p Ici yine saglikli degil ama hamur yerine kabak olunca, kendini daha iyi hissediyorsunnefis yemek tarifleri videolarındaki kadınların sesi çok hipnotize edici değil mi? izlerken hipnotize olup hindi bile doldurabilirim...
teşkürler shiniko, bi de bunu deneyeyim karnabaharın her şeyini deniyorum eksik kalamam![]()
aa ben onu yaptım, aşırı güzel olmuştu. kimse kabak olduğunu anlamadı önce, sonra hamursuzluk hissi gelince anaaa dendi. sadece kabakları ince ince kesip haşlamak üşendiriyor yeniden yapmak için, belki haşlamadan yapan da vardır bilemedim. canım çekti...Konudan cikacagim ama bir de kabak lazanyasi var .p Ici yine saglikli degil ama hamur yerine kabak olunca, kendini daha iyi hissediyorsun![]()